Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

VIND HET PERFECTE CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN

Vind snel een attent, persoonlijk en gedenkwaardig cadeau!

De feestdagen zijn bedoeld als een tijd vol vrede en vreugde. Voor veel mensen zijn ze niet feestelijk maar hectisch. Een belangrijke reden is dat je voor iedereen een leuk cadeau moet zoeken.

Je hebt het waarschijnlijk ook zelf meegemaakt. Weekenden lang alle winkels afstruinen op zoek naar die perfecte blijk van waardering voor een broer of zus, wederhelft of favoriete neef. En dan nog eens uren online klikken totdat je iets tegenkomt. En uiteindelijk heb je toch niets kunnen vinden en begin je zelfs te twijfelen wat iemand eigenlijk leuk zou vinden.

Wat is dan het perfecte cadeau? Er zijn drie overwegingen: is het attent (je hebt zichtbaar de tijd genomen om het juiste artikel te vinden, niet simpelweg het snelste of goedkoopste cadeau), is het persoonlijk (past bij de specifieke interesses van de ontvanger) en is het gedenkwaardig (laat een blijvende indruk achter)?

Het is nog niet eenvoudig om een cadeau te vinden waarbij het antwoord drie keer ‘ja’ is.

Cadeautips voor de feestdagen

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Voor de techie

Waarom het zo’n geweldig cadeau is: Techies zijn dol op gadgets, niet op gimmicks. Je hightechcadeau moet niet alleen cool zijn, het moet functioneel én futuristisch zijn. Daarom zijn de Bose Noise Cancelling Headphones 700 zo’n fantastische keuze. De hoofdtelefoon zit boordevol geavanceerde functies die innovatief én superhandig zijn. De Google Assistent en Amazon Alexa zijn bijvoorbeeld geïntegreerd, zodat je hoofdtelefoon echt een handsfree spraakassistent wordt. Hij biedt ook meerdere noise cancelling-niveaus en heeft meerdere microfoons voor heldere gesprekken. Je kunt deze hoofdtelefoon dus met een gerust hart kopen: iedere techie zal er dol op zijn – en ook dol op jou vanwege dit perfecte cadeau.

Voor de gastheer of gastvrouw

Waarom het zo’n geweldig cadeau is: Mensen die vaak gasten uitnodigen willen overal een feestje kunnen bouwen. Daarom is de Bose Portable Smart Speaker het perfecte cadeau: het is een veelzijdige draadloze speaker die verbinding kan maken met je muziekbibliotheek – via wifi als je thuis bent en via Bluetooth® als je op pad bent. De speaker is licht genoeg om mee te nemen naar het strand, de achtertuin of het park, en krachtig genoeg voor een spontane dancebattle. De speaker is bovendien waterbestendig en heeft een accuduur tot 12 uur. Hij is dus altijd klaar voor een feestje – net als zijn nieuwe eigenaar.

Bose Portable Smart Speaker
SoundSport Free wireless headphones op glitters
SoundSport Free wireless headphones

Voor de sportieveling

Waarom het zo’n geweldig cadeau is: Of iemand nu alleen in het weekend een stukje gaat hardlopen of juist iedere dag in de sportschool te vinden is, iedereen heeft iets aan producten die tegen een stootje kunnen. De SoundSport Free wireless headphones zijn speciaal ontworpen voor actievelingen: je kunt ermee rennen, springen en zweten zonder een beat te missen. Dit is mogelijk dankzij de StayHear+ Sporttips, die altijd precies op hun plaats blijven zitten. De hoofdtelefoon heeft een accuduur van 5 uur voor lange work-outs en een draagetui dat goed is voor twee extra oplaadbeurten (ideaal voor lange trektochten of ultratraining). Omdat de hoofdtelefoon waterafstotend is, kan de ontvanger dit perfecte cadeau zelfs in de regen dragen. Slecht weer mag natuurlijk nooit een excuus zijn om een work-out over te slaan.

Bose Frames Rondo op glitters met ornamenten

Voor de fashionista

Waarom het zo’n geweldig cadeau is: Je weet dat de fashionista op je lijstje ‘haute’ boven ‘hot’ verkiest. Geef dit jaar dus niet weer een handtas, sjaal of hoed, maar maak je imagobewuste vriend blij met de revolutionaire Bose Frames-audiozonnebril. Deze strak vormgegeven zonnebril (in hoekig of rond model) combineert fashion met functionaliteit. Aan de buitenkant ziet hij eruit als een gewone chique zonnebril, maar aan de binnenkant zit geïntegreerde miniatuurelektronica van Bose. Hiermee geniet de drager van indrukwekkende audio, terwijl anderen daar vrijwel niets van horen. Het resultaat is high fidelity én high fashion – een echte eyecatcher voor de gelukkige ontvanger.

Bose Frames Alto
Bose Soundbar 500

Voor entertainmentfanaten

Cadeau-idee: Bose Soundbar 500

Waarom het zo’n geweldig cadeau is: Elke zaterdagavond blijft deze popcultuurfanaat lekker thuis om de nieuwste kaskraker te streamen, op knallend volume naar hippe bands te luisteren of een multiplayer-videogame te spelen met een leger virtuele vrienden. De entertainmentfanaat is een echte kenner van digitale media en wil een geluidssysteem van wereldklasse, maar niet een systeem dat de hele kamer domineert. De Bose Soundbar 500 is maar vijf centimeter hoog en past dus perfect onder de tv. Het is de slankste soundbar van Bose tot nu toe, maar dat hoor je er niet aan af: de exclusieve technologie van Bose optimaliseert het geluidsniveau en de kwaliteit voor elke ruimte in huis. Je kunt de soundbar ook bedienen met de Bose Music-app. Hiermee hebben gebruikers toegang tot hun persoonlijke muziekbibliotheek en favoriete streamingdiensten. Perfect voor alle bewoners van fan caves en man caves op je lijstje.

De leukste cadeaus

Zijn er nog meer mensen voor wie je cadeaus moet kopen? Bekijk extra cadeaugidsen van Bose voor nog meer ideeën. Er zijn allerlei soorten mensen, maar ze hebben één ding gemeen: ze worden allemaal blij van vol, helder en levensecht geluid.

nl