WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

De voordelen van Bose Ultra Open oordopjes 

Man draagt Bose Ultra open oordopjes tijdens het hardlopen

Hoe blijf je je bewust van de wereld om je heen en geniet je tegelijkertijd van muziek? Open oordopjes zijn de oplossing voor taken waarbij situationeel bewustzijn vereist is, terwijl je thuis of op kantoor werkt, boodschappen doet, huiswerk maakt, sport of op de kinderen let. Het leven is zoveel beter als je muziek binnen handbereik hebt, vooral als je ononderbroken beter geluid kunt ervaren. Met het juiste paar oordopjes zorgt open-ear audio voor een verbluffende audio-ervaring terwijl je nog steeds de wereld om je heen kunt horen, indien nodig.

Wat is open-ear audio?

Open-ear-apparaten zijn de perfecte oplossing voor degenen die het beste van twee werelden willen. Deze stijl van het audioapparaat is precies zoals beschreven. In plaats van dat de gewatteerde cups het hele oor bedekken, zoals bij traditionele hoofdtelefoons, of oordopjes die je oor afsluiten, laten open oordopjes het gehoorkanaal vrij. Zo kun je je verdiepen in je favoriete misdaadpodcast terwijl je je bewust blijft van de wereld om je heen.

Bose Ultra Open oordopjes zullen je verbazen en je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. Deze oordopjes schitteren met de bedrijfseigen OpenAudio-technologie van Bose en een dynamische luisterervaring. Hun mogelijkheden voor natuurlijk bewustzijn overtreffen ruimschoots de Aware-modus op actieve noise cancelling (ANC)-hoofdtelefoons. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren: Zwart of rookwit, beide met metallic afwerkingsaccenten. De Bose Ultra Open oordopjes beschikken ook over ultramoderne ruimtelijke audio die het hoofd volgt, voor een volledig meeslepende luisterervaring.

Deze oordopjes zijn zo comfortabel dat je ze nooit meer uit wilt doen. De flexbandtechnologie zorgt voor stabiliteit en ongekend comfort, zodat het lijkt alsof de oordopjes deel uitmaken van jezelf. Het zijn zelfs nauwelijks oordopjes; ze klemmen zo zachtjes aan je oor dat je ze nauwelijks opmerkt. Je zult vergeten dat ze aanstaan terwijl je kristalheldere audio met minimale audiolekkage ervaart. Je vrienden, familie en collega's zullen nauwelijks merken dat je geniet van je favoriete nummers. Met deze open oordopjes ben je je nog steeds bewust van de wereld om je heen, dus ze zijn de ideale audiopartner, de hele dag lang.

Man die het etui van de Bose Ultra Open oordopjes vasthoudt met de oordopjes erin

Hoe werkt een open-ear hoofdtelefoon?

De Bose Ultra Open oordopjes maken gebruik van OpenAudio. Dat is de bedrijfseigen technologie van Bose waarmee op korte afstand van je gehoorkanaal rijke, diepe en persoonlijke audio kan worden afgespeeld, zonder je oor af te sluiten. Elk oordopje maakt gebruik van een klein dipool-transducersysteem dat is ontworpen voor luid en duidelijk persoonlijk geluid dat dicht bij je oor blijft - in plaats van de oren van mensen bij jou in de buurt.

Deze werken anders dan vergelijkbaar ontworpen hoofdtelefoons met beengeleiding, die muziek leveren via een strakke pasvorm op het hoofd en trillingen naar je binnenoor sturen in plaats van via het trommelvlies, wat ongemakkelijk kan aanvoelen en ondermaats geluid oplevert.

De beste open-ear audiofuncties

Nu je wat meer over OpenAudio weet, kun je verder lezen voor meer informatie over waarom en hoe het je kan helpen.

Vrouw draagt Bose Ultra Open oordopjes

1. Nooit meer op pauze

De dagen dat je met je oordopjes moet rommelen als je een vriend of vriendin tegenkomt, zijn voorbij. Met de Ultra Open oordopjes van Bose blijven je oren volledig open voor de wereld om je heen. Dan hoef je dus niet te kiezen tussen genieten van je muziek en bewustzijn van je omgeving.

2. Beter geluid, de hele dag lang

Veel mensen houden niet van het gevoel iets in hun gehoorkanaal te steken, vooral niet als het langere tijd blijft zitten, en hoofdtelefoons met zachte oorschelpen kunnen bezweet raken of (te) strak op je hoofd zitten. Ultra Open oordopjes van Bose zijn zo comfortabel dat je vergeet dat je ze draagt.

Vrouw draagt Bose Ultra Open oordopjes

3. Ze zijn geweldig om te multitasken

Een open-ear-hoofdtelefoon is ideaal om te multitasken, omdat je naar je muziek kunt luisteren, maar toch nog steeds kunt reageren op vrienden of collega's die tegen je praten. Probeer ze de volgende keer dat je met vrienden gaat tennissen of samen met een klasgenoot aan een project werkt.

4. Ze blijven schoon

Open-ear-oordopjes zitten volledig buiten het oor, dus oorsmeer is geen probleem als je je oordopjes aan een vriend of vriendin wilt uitlenen om je nieuwe favoriete nummer met hem of haar te delen.

5. Ze zorgen voor uitstekend geluid

De Ultra Open oordopjes van Bose leveren altijd perfect geluid. Omdat de open-ear-technologie audio rechtstreeks naar het oor stuurt, profiteer je van een rijke bas en een prachtige helderheid waar je met beengeleiding alleen maar van kunt dromen.

Vrouw draagt Bose Ultra Open oordopjes

De beste plaatsen om open-ear-audio te gebruiken

Talloze gebruiksscenario's laten open-ear audiotechnologie echt goed tot zijn recht komen. Hier zijn enkele van de beste situaties om dit soort hoofdtelefoons te gebruiken.

1. Karweitjes doen

Wanneer je op een hectische dag thuis aan het multitasken bent, moet je mogelijk alert blijven op een huilende baby, een belangrijke bezorging of het miauwen van een hongerige kat. Met een open-ear-hoofdtelefoon kun je je bewust blijven van de wereld om je heen terwijl je geniet van je favoriete nummers of podcasts, zonder je slapende baby wakker te maken.

2. Lichaamsbeweging

Bose Ultra Open oordopjes zitten stevig op je hoofd doordat ze om je oor worden gewikkeld; ideaal om mee te hardlopen, springen of stuiteren. Ook als je buiten aan je conditie werkt, houdt een open-ear hoofdtelefoon je oren open voor tegemoetkomend verkeer, stemmen, voetgangers en andere belangrijke geluiden. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je wegdroomt bij je muziek als je eropuit gaat.

Man draagt Bose Ultra Open oordopjes tijdens het sporten

3. Door je socialemediafeed scrollen

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je scrolt door Instagram of TikTok en plotseling begint er een luide video te spelen, tot het ongenoegen van de mensen om je heen. Met Bose Ultra Open oordopjes kun je genieten van het geluid van je socialemediafeed zonder je gezinsleden lastig te vallen of jezelf af te hoeven zonderen.

4. Kom comfortabel in hogere sferen.

Bose Ultra Open oordopjes zijn ontworpen voor langdurig draagcomfort, zodat je tijdens je hele marathon-studiesessie comfortabel naar je favoriete afspeellijst kunt luisteren. Als bijkomend voordeel zul je nooit meer verschrikt opkijken wanneer iemand je op de schouder tikt om je aandacht te trekken. Met open audio kun je helemaal opgaan in het geluid, maar zonder de bewustzijnsbeperking van sommige noise cancelling.

5. Nooit meer jezelf vervelen

Voorkom verveling tijdens de tussenliggende momenten van het leven, wanneer je wat afleiding wilt maar toch bij de les moet blijven – zoals wanneer je in de rij staat, een wandeling maakt met een kinderwagen of wacht tot je naam wordt omgeroepen in de koffiebar.

6. Directe, natuurlijke telefoongesprekken.

Beantwoord gesprekken handsfree zonder oordopjes te hoeven opzoeken of indoen voordat het gesprek naar de voicemail gaat. Je draagt je open oordopjes immers al. En met je oren open klinkt je eigen stem je volkomen natuurlijk in de oren.

Open-ear is de toekomst

Je hebt misschien nog nooit open-ear-audiotechnologie of hoofdtelefoons geprobeerd of er zelfs maar van gehoord, maar er zijn talloze scenario's waarin ze de voorkeur genieten boven de andere stijlen. Enkele van de grootste voordelen zijn onder meer veiligheid, comfort, situationeel bewustzijn, netheid en verbluffend geluid. Bovendien zijn ze geweldig voor gebruik tijdens karweitjes, ouderlijke taken, sporten en werken.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

Inzicht in open-ear-audiotechnologie