WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Zo zweept John Summit de menigte op

John Summit houdt een Bose SoundLink Max draagbare speaker vast
Bose x John Summit

Hij mixt de beat. En voelt het ritme.

Er zijn er maar weinig die verbinding kunnen maken met een kamer vol mensen, laat staan een menigte van duizenden. Maar voor DJ en producer John Summit staat verbinding maken op nummer 1. Met zijn aanstekelijke energie, liefde voor zijn werk en ongelooflijk inzicht in zijn publiek, draait John tegenwoordig niet meer voor feestjes, maar voor enorme menigten. En met zijn obsessie voor muziek is de geluidskwaliteit het allerbelangrijkste. Dankzij de Bose SoundLink Max Speaker hoort hij de kleinste details en de diepe bas van zijn muziek, én het levert de kracht die nodig is voor zijn onbegrensde energie. Of John nu vibet met vrienden, of optreedt op ‘s werelds grootste festivals, er is niets beter dan die vloedgolf van gedeelde energie wanneer de beat dropt.

John Summit met een Bose SoundLink Max draagbare speaker

“Ik was altijd die gast met de aux-kabel, dus het was logisch dat ik zelf DJ zou worden.”

Hoe ben je begonnen met elektronische muziek?

“Als kind luisterde ik naar veel klassieke rock met mijn ouders, maar ook Radiohead en Animal Collective. Mijn liefde voor dansmuziek begon pas toen ik naar liveshows en concerten begon te gaan, omdat de menigte altijd helemaal los ging, en ik ben verslaafd aan die energie. Mijn eerste elektronische show was Deadmau5 op Lollapalooza in de stromende regen. Op dat moment wist ik dat ik fulltime DJ en producer moest worden.”

John Summit draagt een Bose SoundLink Max draagbare speaker met de schouderband
John Summit draagt Bose Ultra open oordopjes

Wat is het geheim achter jouw geweldige sets?

“Omdat ik in mijn jeugd elk weekend op een concert of rave stond, weet ik precies wat het publiek wil als het gaat om muziek maken en spelen. Ik weet ook waar ik zelf van hou. Wanneer ik muziek maak doe ik dat voor het publiek, voor de mensen, maar ik wil mezelf ook inspireren.”

“Dat gevoel dat ik krijg tijdens een groot optreden is complete euforie.”

John Summit draagt een Bose SoundLink Max draagbare speaker in zijn hand met de schouderband
Bose SoundLink Max draagbare speaker

Wat vind je van de nieuwe SoundLink Max Speaker?

“Geluid staat voor mij op nummer één. Ik weiger mijn muziek aan vrienden of familie te laten horen als het geen goede bas heeft. Wat zo belangrijk is aan de Bose SoundLink Max, is dat het precies de juiste hoeveelheid bas heeft om housemuziek duidelijk te horen. Zolang je die bas hebt, kan het feest knallen.”

“Dat gevoel wanneer je muziek maakt en in de zone bent, geeft de grootste kick ooit.”

John Summit met Bose QuietComfort Ultra hoofdtelefoon

Kan je het gevoel beschrijven wanneer je in de creatieve zone bent?

“Dat gevoel wanneer je muziek maakt en in de zone bent, geeft de grootste kick ooit: een 100% natuurlijke high. Daarom jaag ik het constant achterna en maak ik elke dag muziek. Ik haal vooral inspiratie uit undergroundmuziek, op internet, YouTube, SoundCloud, wat dan ook. De nieuwe generatie is mijn grootste inspiratie.”

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

Buitenspeakers die waar dan ook de toon zetten
Is jouw speaker waterdicht?