BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

De beste noise cancelling-hoofdtelefoon kiezen

De beste noise cancelling-hoofdtelefoons doen veel meer dan alleen achtergrondgeluid onderdrukken. Met deze gids vind je het perfecte exemplaar voor jou.

De beste noise cancelling-hoofdtelefoon kiezen

Je probeert te ontspannen tijdens een lange vlucht, maar het gebrul van de motoren is niet bepaald rustgevend. Je werkt op afstand in je favoriete koffietentje, maar het is zo druk dat het lastig is om productief te zijn. Je bent bezig met je laatste oefeningen in de sportschool en hebt nét wat extra focus nodig. In deze en allerlei andere situaties klinkt te wereld om je heen te luid en is het achtergrondgeluid hinderlijk. Gelukkig kun je met een noise cancelling-hoofdtelefoon afleiding en onderbrekingen voorkomen.

Maar er zijn er enorm veel om uit te kiezen. Hoe weet je dan wat de beste noise cancelling-hoofdtelefoon voor jou is? Deze productgids van Bose helpt je om de perfecte keuze te maken.

Man met Bose Noise Cancelling Headphones 700 in een bibliotheek

GEMAAKT VOOR PRIVACY

Regel zelf de noise cancelling

Noise cancelling werkt het best als je die zelf kunt regelen. Soms wil je je zoveel mogelijk afsluiten van lawaai en de wereld om je heen. Op andere momenten wil je juist horen wat er gebeurt, bijvoorbeeld als de barista je naam roept of als de steward veiligheidsinstructies voor de vlucht geeft. Met een noise cancelling-hoofdtelefoon van Bose kun je het niveau van noise cancelling aanpassen aan je omgeving.

Alle hoofdtelefoons van Bose bieden een zeker niveau van passieve noise cancelling. Als je je vingers in je oren stopt, bereik je hetzelfde resultaat. Hoewel elke fysieke barrière met de buitenwereld wat hoogfrequent geluid zal dempen, heb je soms meer nodig. Verschillende modellen noise cancelling-hoofdtelefoons bieden verschillende controleniveaus om aan jouw behoeften te voldoen.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 en QuietComfort 35 wireless headphones II detecteren actief omgevingsgeluid en sturen een tegengesteld signaal om dat geluid te neutraliseren. Bose Noise Cancelling Headphones 700 hebben elf verschillende instellingen en bieden daarmee de meeste controle. Voor korte onderbrekingen hebben ze de conversatiemodus, waarmee je muziek wordt gepauzeerd en je het omgevingsgeluid weer hoort. Dit is ideaal om even een praatje te maken met een collega tussen het beluisteren van je favoriete afspeellijst door. De QuietComfort 35 wireless headphones II hebben drie niveaus van noise cancelling waartussen je eenvoudig kunt schakelen.

Als je liever een in-ear hoofdtelefoon gebruikt, probeer dan de QuietControl 30 wireless headphones of de QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling headphones. Deze laatste heeft de zogenaamde Aware-modus, waarbij de ingebouwde microfoon wordt gebruikt om met één druk op de knop het externe geluid op te vangen en dat dan door de hoofdtelefoon te laten horen – zodat je de hoofdtelefoon dus niet eens af hoeft te zetten. Dit is een ideale functie voor iedereen die zich van de buitenwereld wil afsluiten, maar snel wil kunnen schakelen om te horen wat er in de omgeving gebeurt.

Vrouw met QuietComfort 35 wireless headphones II buiten

Spraakbediening

Iedereen kan wel eens een assistent gebruiken. Wanneer je inbox overstroomt, er geen einde komt aan alle vergaderingen en je agenda bomvol is, kan een beetje hulp al een groot verschil maken. Gelukkig zijn de Bose Noise Cancelling Headphones 700 en de QuietComfort 35 wireless headphones II allebei geoptimaliseerd voor de Google Assistent en Amazon Alexa*. Deze assistenten bekommeren zich om de kleine details van het dagelijks leven om jou werk uit handen te nemen. Een simpele spraakopdracht volstaat om je afspraken voor die dag te controleren of om een herinnering in te stellen om je kleding na het werk op te halen bij de stomerij. (Spraakopdrachten en -bediening kunnen variëren.)

Spraakdetectie

Je werkt op een lawaaiig kantoor, haalt boodschappen of doet je werk vanuit je stamcafé. Dankzij de superieure spraakdetectie van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 hoef je je geen zorgen te maken over achtergrondgeluid als er een oproep binnenkomt. De Bose Noise Cancelling Headphones 700 hebben een geavanceerd systeem met vier microfoons die je stem isoleren terwijl het geluid om je heen wordt onderdrukt. De spraakdetectietechnologie is niet alleen toonaangevend voor hoofdtelefoons van Bose, maar ook voor de markt als geheel. Dit betekent dat belangrijke klanten niets horen van de melkopschuimer in het koffietentje of van de luide stem van je collega twee bureaus verderop. Je hoort elkaars stemmen bijna alsof jullie in een rustige ruimte met elkaar zitten te praten.

Man die het volume aanpast op QuietComfort 35 wireless headphones II

Vind de perfecte match

Iedereen mag graag de hele dag in een joggingbroek op de bank hangen, maar soms moet je gewoon iets doen of ergens naartoe. Drukte en comfort hoeven elkaar niet uit te sluiten. Je hoofdtelefoon zou net zo fantastisch moeten zitten als hij klinkt. Kies dus de hoofdtelefoon die het best bij je past. Voor sommigen is een draadloze over-ear hoofdtelefoon een echte must. Voor anderen werkt een compact in-ear model het best.

Draadloze over-ear hoofdtelefoons, zoals de Bose Noise Cancelling Headphones 700 en QuietComfort 35 wireless headphones, II zitten comfortabel over je oren. Dankzij de verstelbare hoofdband passen ze goed om je oren zonder extra druk op het hoofd. Met draadloze functies kun je je hoofdtelefoon bovendien op een andere manier bedienen. Je kunt de Bose Noise Cancelling Headphones 700 bijvoorbeeld bedienen met bewegingen. Je hoeft alleen maar met je vingers te tikken en te vegen om muziek af te spelen, vooruit/achteruit te spoelen en het volume te bepalen. Dus geen gedoe met knoppen meer.

Man met QuietControl 30 wireless headphones

Als je de voorkeur geeft aan een in-ear hoofdtelefoon, heb je bij Bose de keuze uit twee van de beste noise cancelling-oordopjes: de bedrade QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling headphones en de draadloze QuietControl 30 wireless headphones. Beide hebben StayHear+ tips voor een zachte en stevige pasvorm. Het contactoppervlak van de kegelvormige tips is gelijkmatig over het oor verspreid. Dit zorgt voor maximaal comfort en een subtiele afsluiting die bijdraagt aan de full-spectrum noise reduction van de hoofdtelefoon. De draadloze QuietControl 30 wireless headphones hebben een ergonomische nekband van zachte materialen. Zo kun je de hele dag heerlijk luisteren. De beste noise cancelling-oordopjes blijven goed in je oren zitten. Je kunt ze dus ook prima dragen tijdens het sporten en je kunt er gerust een wintermuts overheen dragen als het kwik daalt.

Accuduur

Je maakt je op voor een lange vlucht. Je wilt je graag ontspannen en misschien wil je zelfs een dutje doen, maar een groep passagiers achter je is druk in gesprek. Gelukkig heb je je noise cancelling-hoofdtelefoon bij je. Je haalt hem uit je tas, zet hem op en leunt lekker achterover voor een soundtrack waarmee je heerlijk indut. Maar wacht: net wanneer je in slaap valt, raakt de accu in je hoofdtelefoon leeg en word je wakker van het gebabbel achter je.

Een accu met een korte gebruiksduur is slecht voor je humeur. En het is ook vervelend om eeuwig te moeten wachten voor hij weer is opgeladen. Gelukkig hebben Bose Noise Cancelling Headphones 700 en QuietComfort 35 wireless headphones II een superieure accu waarmee je tot wel 20 uur onafgebroken kunt luisteren. Ze worden geleverd met kabels, zodat je gewoon kunt blijven luisteren als je accu leeg is en je geen tijd hebt om hem op te laden.

Niet alle hoofdtelefoons zijn hetzelfde. Ben je een globetrotter die graag ontspannen wil reizen? Of werk je op afstand en wil je dat graag in alle rust doen? Ben je misschien een sportief type dat extra energie krijgt van muziek? Of een forens die zich wil afsluiten van de buitenwereld? Wie je ook bent, Bose heeft het perfecte model met de perfecte functionaliteit voor jou. Aan de hand van de informatie in deze gids kun je bepalen wat voor type luisteraar je bent en – nog belangrijker – welk type noise cancelling-hoofdtelefoon jij nodig hebt.

*Spraakassistenten zijn niet in alle landen beschikbaar en kunnen variëren. Beschikbaarheid van spraakassistenten voor Bose-smartproducten.
De beschikbare producten kunnen per land verschillen


GERELATEERDE PRODUCTEN

LIMITED EDITION Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Noise cancelling

399,95 €

399,95 €