Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

DE GOOGLE ASSISTENT EN BOSE-PRODUCTEN

De Google Assistent en Bose-producten
Google Assistent-label

Zeg gewoon wat je wilt horen

Wist je dat je veel Bose-producten met je stem kunt bedienen? Echt waar. Je kunt op smartspeakers en geselecteerde noise cancelling-hoofdtelefoons van Bose de Google Assistent* en spraakopdrachten gebruiken. Als je de Google Assistent nog niet hebt gebruikt of als je nieuwsgierig bent naar wat je hiermee kunt, lees dan verder.

Wat is de Google Assistent?

De Google Assistent is een populaire spraakassistent. Je kunt muziek luisteren, informatie zoeken met Google Search, dagelijkse taken beheren en eenvoudig je smartapparaten in huis bedienen – gewoon met je stem. Zeg gewoon ‘Hé Google’ om de Google Assistent te gebruiken.

Waarom zou je de Google Assistent gebruiken met Bose-producten?

Je kunt de Google Assistent op meerdere apparaten gebruiken, zoals de Google Home, je mobiel – en je speaker, soundbar of hoofdtelefoon van Bose. Het belangrijkste voordeel van gebruik van de Google Assistent met Bose-producten is het krachtige geluid. Met andere woorden, je muziek, podcasts, telefoongesprekken en alle andere dingen die je met de Google Assistent regelt, klinken diep, helder en levendig.

Op dit moment kun je de Google Assistent gebruiken met de Bose Portable Smart SpeakerQC35 II, Headphones 700, Home Speaker 300, Smart Speaker 500, Smart Soundbar 300 en Smart Soundbar 700. Ontdek hoe je de Google Assistent instelt voor smartspeakers en hoofdtelefoons.

Vrouw met QC35 II headphones die op de actieknop drukt om haar spraakassistent te gebruiken

Wat kan ik doen met de Google Assistent in combinatie met Bose-producten?

Wanneer je de Google Assistent inschakelt op je Bose-speakers en -hoofdtelefoon, ontdek je snel hoe ze samenwerken om heel veel dingen gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld:

Muziek afspelen

Met de Google Assistent en Bose-producten is je stem de ultieme dj. Stel, je bent eten aan het maken en je hebt zin in muziek. Je Bose Smart Speaker 500 staat aan de andere kant van de ruimte. Terwijl je gewoon doorgaat met waarmee je bezig bent, zeg je: ‘Hé Google, speel mijn kookafspeellijst op Spotify af.’ In een paar ogenblikken wordt je afspeellijst afgespeeld. Zo eenvoudig is het. Op dezelfde manier luister je naar je favoriete radiozenders, podcasts en nog veel meer.

Antwoord krijgen op je vragen

Heb je vragen? De Google Assistent heeft de antwoorden. Stel, je bent je ’s ochtends aan het aankleden en het ziet er buiten bewolkt uit. De Bose Smart Soundbar 700 staat in de buurt. Zeg gewoon: ‘Hé Google, wat voor weer is het?’ De Google Assistent leest je dan de meest recente weersvoorspelling voor. Gebruik de assistant voor het laatste nieuws, sportuitslagen, routebeschrijvingen, berekeningen, vertalingen en nog veel meer.

Je dag indelen

Je hoeft maar een paar woorden te zeggen om je dag in goede banen te leiden. Je draagt bijvoorbeeld je Bose headphones 700 op het werk. Plotseling herinner je je dat je broer vandaag jarig is en je wilt hem vanavond bellen. Druk op de spraakassistentknop en zeg: ‘Hé Google, herinner me eraan om Rob om 20:00 uur te bellen.’ Dit werkt voor iedereen in de lijst met contactpersonen op je telefoon, maar ook voor elk bedrijf in Google Maps. Natuurlijk kun je ook de Google Assistent laten bellen: ‘Hé Google, bel Rob!’ Je kunt ook evenementen plannen in je agenda, reserveren bij restaurants, boodschappenlijstjes maken en nog veel meer.

*De Google Assistent is niet in alle landen en talen beschikbaar. De Google Assistent is niet beschikbaar voor iOS-gebruikers met Bose Noise Cancelling Headphones 700, Bose Noise Cancelling Headphones 700 met oplaadetui, Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC, QuietComfort® 35 wireless headphones II en de Bose QuietComfort® 35 II Gaming Headset.

Google is een handelsmerk van Google LLC.

Bose-producten met de Google Assistent

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.

(0)

Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken

nl