WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Hoe geluid het plezier van de feestdagen kan versterken

Als de feestdagen dichterbij komen, heb je ook meer feestjes met familie en vrienden. Behalve cadeaus kopen voor iedereen, moet je misschien ook nog reisplannen, menu’s voor diners en familieactiviteiten coördineren en heb je daarnaast nog talloze andere verantwoordelijkheden.

Het is zelfs mogelijk dat je zo verstrikt raakt in je drukke schema dat je vergeet om zelf van de feestdagen te genieten. Een van de oplossingen is om vroeg te beginnen met plannen, zodat je tijdens de feestdagen meer tijd vrij kunt maken om volledig mee te doen met de pret.

Een geavanceerd geluidssysteem voor je huis en ook de juiste oordopjes en hoofdtelefoon van Bose, kunnen je meer verrassen dan je zou verwachten wanneer je nadenkt over hoe je de feestdagen dit jaar wilt vieren.

Hier lees je hoe de productseries van Bose je muziek tijdens de feestdagen nog beter laten klinken.

Moeiteloos reizen

Reis je tijdens de feestdagen om familie te bezoeken? Of je nu per vliegtuig, trein of bus reist, je wilt natuurlijk comfortabel blijven te midden van alle drukte. Gelukkig maken de Bose QuietComfort® Earbuds II elke reis leuker dankzij de geïntegreerde instelbare noise cancelling-technologie.

Als je op het vliegveld bent en naar je gate moet racen, kun je de oordopjes in de Aware-modus zetten. Deze modus filtert harde achtergrondgeluiden weg en je hoort toch wat er om je heen gebeurt. Wanneer je aan boord in je stoel zit, kun je overschakelen naar de Quiet-modus om het omgevingsgeluid volledig te onderdrukken, zelfs de huilende baby op de volgende rij.

De oordopjes gaan met één keer opladen zes uur mee, en het compacte oplaadetui levert drie extra oplaadbeurten en past eenvoudig in je tas. Dat is in totaal 24 uur aan muziek, podcasts en soundscapes die je tijdens je reis kunt beluisteren.

Man in een metro die het niveau voor noise cancelling instelt door twee keer op het linkeroordopje van zijn Bose QuietComfort Earbuds II te tikken

Steun bij feestjes plannen

De perfecte familiebijeenkomst vraagt veel planning, vooral als jij deze keer de feestdagen organiseert. Voor het regelen van het menu, de gasten en de versieringen zijn meestal veel telefoongesprekken nodig en dan moet je ook nog de drukte in winkelcentra en supermarkten trotseren om alles van je lijstje in huis te halen.

Dit soort multitasking is bijna topsport en daarom zijn de Bose Sport Earbuds perfect om je te helpen, zowel op het veld als daarbuiten. Ja, deze draadloze oordopjes zijn ideaal voor je work-out, maar zijn ook geschikt om je meest hectische tochten door de stad te ondersteunen.

Dankzij de unieke parapluvormige oortips en de langere flexibele vleugels zitten de oordopjes stevig in je oor, hoe snel je ook loopt om de laatste taart in de winkel te bemachtigen. En via de handige touchinterface heb je eenvoudig toegang tot je muziekbibliotheek en inkomende gesprekken, zonder steeds je telefoon erbij te moeten pakken.

De oordopjes hebben ook een accuduur tot vijf uur per oplaadbeurt en het volledig opgeladen etui kan twee volledige oplaadbeurten bieden (10 uur extra). Zo heb je genoeg vermogen om je door langdurige shoppingsessies te slepen.

Vrouw in een auto met Bose Sport Earbuds

Maak de magie van de feestdagen betoverend

Heeft je familie een favoriete film die ze elk jaar weer willen zien? Hoe vaak je de film ook al hebt gezien, na een upgrade van je home-entertainmentsysteem ervaar je de film alsof je ’m voor het eerst ziet.

De Bose Smart Soundbar 900 brengt de homecinemabeleving naar je woonkamer met negen speakers die zijn geïntegreerd in de behuizing van 104,5 cm breed. Het geluid klinkt nog beter dankzij de geïntegreerde Dolby Atmos-technologie die het geluid omhoog stuurt zodat je geniet van multidirectionele audio. Zelfs als je favoriete geluid voor de feestdagen nog niet geschikt is voor Dolby Atmos-content, remixt de Bose TrueSpace-technologie toch de signalen om er ‘hoogte’ in te brengen en een surround-soundervaring te creëren.

Bose Smart Soundbar 900 op een entertainmentconsole
Vrienden die tv kijken

Creëer de juiste sfeer

Een Bose sound system voor je huis kan ook de feestjes tijdens de feestdagen nog bruisender maken. Ideaal om draadloos je favoriete muziekdiensten te streamen en comfortabele klassiekers te luisteren tijdens het diner of juist naar kerstliedjes terwijl je cadeaus uitpakt.

Bose-soundbars zijn ook geschikt voor Amazon Alexa en Google Assistent (indien beschikbaar), zodat je de muziek kunt pauzeren, een ander nummer kunt kiezen of het volume kunt aanpassen met alleen je stem. Geen afstandsbediening – of telefoon – nodig. Bose-soundbars kunnen ook via wifi worden gegroepeerd met elke andere Bose-smartspeaker, waardoor je moeiteloos de feeststemming in je hele huis brengt.

Bose Smart SoundBar 600 met afstandsbediening

Verbinding maken met vrienden en familie

Je kunt met de SoundLink Flex Bluetooth® speaker niet alleen je favoriete kerstnummers afspelen, maar ook oproepen beantwoorden wanneer je via Bluetooth verbonden bent met je telefoon. Dankzij de ingebouwde microfoons kunnen familie en vrienden luid en duidelijk horen wat iedereen in de kamer zegt en de innovatieve transducer van de speaker levert ook het best mogelijke geluid aan jouw kant.

SoundLink Flex Bluetooth speaker op een aanrecht

Neem de feestdagen mee naar buiten

Met de draagbare Bluetooth-speakers van Bose kun je het plezier van de feestdagen ook mee naar buiten nemen. Afhankelijk van de weersomstandigheden ga je misschien naar de achtertuin om te genieten van een leuk potje voetbal, zit je samen rond een winters vuur om warm te blijven of kijk je toe hoe de kleintjes een sneeuwman bouwen. Hoe dan ook, er is altijd een draagbare speaker die bij je past.

Als je verder gaat dan het comfort van de achtertuin of balkon, kun je de SoundLink Flex meenemen. Hij is zowel licht als stevig genoeg om tegen een valpartij te kunnen. Hij is ook waterdicht en stofdicht, zodat je ook in nat winterweer eindeloos luisterplezier kunt hebben. De speaker past het geluid automatisch aan de positie aan om het geluid te optimaliseren, of je hem nu op de zijkant legt, rechtop zet of zelfs ophangt, zonder in te leveren op de geluidskwaliteit.

Als je na het diner een wandeling gaat maken, kan de SoundLink Micro Bluetooth speaker nog handiger zijn om mee te nemen. Hij weegt minder dan een pond en heeft een geïntegreerd bandje, zodat je hem aan een kinderwagen of rugzak kunt bevestigen. Ondanks het kleine formaat levert de SoundLink Micro speaker een rijk, evenwichtig geluid met diep laag en bevestigt de speaker de regel voor cadeaus: Zo klein kan groots zijn.

Een SoundLink Micro Bluetooth speaker omringd door glitters
Vrouwen die buiten naar een Bose Portable Smart Speaker luisteren

Tover een glimlach op gezichten

Natuurlijk staan er ook Bose-producten op je boodschappenlijst voor de feestdagen, of het nu een cadeau voor een fanatieke sporter, een feestbeest of een slimme audiofiel is. Hieronder vind je enkele manieren om een glimlach te toveren op de gezichten van de mensen op wie je dol bent.

  • Voor de sportieveling: Door vrienden of familieleden die altijd in de sportschool te vinden zijn, zullen de Bose Sport Earbuds enthousiast ontvangen worden. Ze zijn speciaal ontworpen om stabiel in je oren te blijven zitten, hoeveel je ook op en neer springt of zweet.
  • Voor de reiziger: Elke jetsetter kan voordeel hebben aan een paar noise cancelling Bose QuietComfort® Earbuds II. Ze beschikken over de beste noise cancelling ter wereld: de hoofdtelefoon past deze zelfs aan de vorm van je oren aan om de prestaties te optimaliseren.
  • Voor de audiofiel: De nieuweBose Music Amplifier is ideaal voor iedereen die een uitgebreid systeem van audioapparatuur heeft. De versterker ondersteunt twee paar passieve speakers en biedt connectiviteit via wifi, ethernet en Bluetooth, zodat alle onderdelen van het home-entertainmentsysteem samenwerken.
  • Voor de filmliefhebber: De nieuwe Bose Smart Soundbar 600 is een slimme aanvulling op elk homecinemasysteem. Net als de Bose Smart SoundBar 900 heeft deze soundbar omhooggerichte transducers voor een multidirectionele audio-ervaring. Deze is echter kleiner en voordeliger.
  • Voor de avonturier: Voor gebruikers die altijd op pad zijn om te wandelen, varen en op avontuur te gaan is de SoundLink Flex speaker de perfecte metgezel. Deze Bluetooth-speaker heeft een indrukwekkende accuduur van 12 uur en is waterdicht en stofdicht. En als hij in het water tuimelt, blijft hij zelfs drijven.

Muziek wanneer je wilt

Nog beter dan plezier met de feestdagen is plezier waar iedereen van kan genieten en de Bose-audioproducten verhogen de feestvreugde nog meer. Een nieuw geluidssysteem voor je huis kan oude feesttradities als nieuw doen klinken, vrienden en familie dichter bij elkaar brengen, en een toevluchtsoord creëren wanneer je even wilt chillen. Na de feestdagen vraag je je waarschijnlijk af hoe je ooit zonder hebt gekund.

Vrienden die op een rots bij een meer zitten

De verkrijgbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

Vijf manieren waarop de nieuwe QuietComfort® Earbuds II de grenzen voor oordopjes verleggen
Wat is Dolby Atmos en hoe betekent het een revolutie in geluid?
SoundLink Flex: De kracht achter de opvallende nieuwe kleur