WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Bose soundbar op een entertainmentconsole

Hoe geluid het plezier van de feestdagen kan versterken

Als de feestdagen dichterbij komen, heb je ook meer feestjes met familie en vrienden. Behalve cadeaus kopen voor iedereen, moet je misschien ook nog reisjes, menu’s en familieactiviteiten coördineren en heb je daarnaast nog talloze andere verantwoordelijkheden.

Het is zelfs mogelijk dat je zo verstrikt raakt in je drukke schema dat je vergeet om zelf van de feestdagen te genieten. Een van de oplossingen is om vroeg te beginnen met plannen, zodat je tijdens de feestdagen meer tijd vrij kunt maken om volledig mee te doen met de pret.

Een eersteklas geluidssysteem voor thuis – en de juiste Bose-oordopjes en hoofdtelefoon – kunnen je helpen te bedenken hoe je de feestdagen dit jaar gaat vieren.

Hier lees je hoe de producten van Bose je muziek tijdens de feestdagen nog beter laten klinken.

Moeiteloos reizen

Reis je tijdens de feestdagen om familie te bezoeken? Of je nu per vliegtuig, trein of bus reist, je wilt natuurlijk comfortabel blijven te midden van alle drukte. Gelukkig maken Bose QuietComfort II oordopjes elke reis een stuk aangenamer dankzij de geïntegreerde instelbare noise cancelling-technologie.

Als je op het vliegveld bent en naar je gate moet rennen, kun je de oordopjes in de Aware-modus zetten. Deze modus filtert harde achtergrondgeluiden weg terwijl je toch nog hoort wat er om je heen gebeurt. Wanneer je aan boord in je stoel zit, kun je overschakelen naar de Quiet-modus om het omgevingsgeluid volledig te onderdrukken, zelfs de huilende baby op de volgende rij.

De oordopjes gaan met één keer opladen zes uur lang mee, en het compacte oplaadetui levert drie extra oplaadbeurten en past eenvoudig in je tas. Dat is in totaal 24 uur aan muziek, podcasts en soundscapes die je tijdens je reis kunt beluisteren.

Man in een metro die het niveau voor noise cancelling instelt door twee keer op het linkeroordopje van zijn Bose QuietComfort II oordopjes te tikken

Steun bij het plannen van feestjes

De perfecte familiebijeenkomst vraagt de nodige planning, vooral als jij dit jaar de gastheer of -vrouw bent. Voor het coördineren van het menu, de gasten en de versieringen zijn meestal talloze telefoongesprekken nodig. En dan moet je ook eens nog de drukte in winkelcentra en supermarkten trotseren om alles van je lijstje in huis te halen.

Dit soort multitasking is bijna topsport en daarom zijn de Bose Sport oordopjes perfect om je te helpen, zowel op het veld als daarbuiten. Ja, deze draadloze oordopjes zijn ideaal voor je fitness-sessie, maar ze zijn ook geschikt om je meest hectische tochten door de stad te verluchten.

Dankzij de unieke parapluvormige oortips en de langere flexibele vleugels zitten de oordopjes stevig in je oor, hoe snel je ook loopt om de laatste taart in de winkel te bemachtigen. En via de handige aanraakinterface heb je eenvoudig toegang tot je muziekbibliotheek en inkomende gesprekken, zonder steeds je telefoon erbij te moeten pakken.

De oordopjes hebben ook een accuduur tot vijf uur per oplaadbeurt en het volledig opgeladen etui biedt twee volledige oplaadbeurten (10 uur extra). Zo heb je genoeg energie om je door langdurige shoppingsessies heen te slepen.

Vrouw in een auto met Bose Sport oordopjes

Wek de magie van de feestdagen tot leven

Heeft je familie een favoriete film die ze elk jaar weer willen zien? Hoe vaak je de film ook al hebt gezien, na een upgrade van je home-entertainmentsysteem ervaar je de film alsof je ’m voor het eerst ziet.

De Bose 900 smart soundbar brengt de homecinemabeleving naar je woonkamer met negen speakers die geïntegreerd zijn in de behuizing van 104,5 cm breed. Het geluid klinkt nog beter dankzij de geïntegreerde Dolby Atmos-technologie, die het geluid omhoog stuurt zodat je kunt genieten van multidirectionele audio. Zelfs als je favoriete geluid voor de feestdagen nog niet geschikt is voor Dolby Atmos-content, remixt de Bose TrueSpace-technologie toch de signalen om er ‘hoogte’ in te brengen en een surroundsoundervaring te creëren.

Bose 900 smart soundbar op een entertainmentconsole
Vrienden die tv kijken

Creëer de juiste sfeer

Een Bose-geluidssysteem voor je huis kan ook de feestjes tijdens de feestdagen laten knallen. Ideaal om draadloos je favoriete muziekdiensten te streamen en naar klassiekers te luisteren tijdens het diner of juist naar kerstliedjes terwijl je de cadeautjes uitpakt.

Bose soundbars zijn ook geschikt voor Amazon Alexa en Google Assistant (indien beschikbaar), zodat je met je stem de muziek kunt pauzeren, een ander nummer kunt kiezen of het volume kunt aanpassen. Geen afstandsbediening – of telefoon – nodig. Bose soundbars kunnen ook via Wi-Fi worden gegroepeerd met elke andere Bose smart speaker, zodat je moeiteloos de feeststemming in het hele huis kunt brengen.

Bose 600 smart soundbar met afstandsbediening

Contact onderhouden met vrienden en familie

Je kunt met SoundLink Flex Bluetooth® speaker niet alleen je favoriete kerstnummers afspelen, maar ook oproepen beantwoorden wanneer je via Bluetooth verbonden bent met je telefoon. Dankzij de ingebouwde microfoons kunnen familie en vrienden luid en duidelijk horen wat iedereen in de kamer zegt, en de innovatieve transducer van de speaker levert ook het best mogelijke geluid aan jouw kant.

SoundLink Flex Bluetooth-speaker op een aanrecht

Neem de feestdagen mee naar buiten

Met de draagbare Bluetooth speaker van Bose kun je het plezier van de feestdagen ook mee naar buiten nemen. Afhankelijk van de weersomstandigheden ga je misschien naar de achtertuin om te genieten van een leuk potje voetbal, zit je samen rond een winters vuur om warm te blijven of kijk je toe hoe de kleintjes een sneeuwman bouwen. Hoe dan ook, er is altijd een draagbare speaker die bij je past.

Als je verder gaat dan het comfort van de achtertuin of het balkon, kun je de SoundLink Flex meenemen. Hij is zowel licht als stevig genoeg om een valpartij te overleven. Hij is ook water- en stofdicht, zodat je ook in nat winterweer kunt genieten van eindeloos luisterplezier. De speaker past het geluid automatisch aan zijn positie aan om het geluid te optimaliseren, of je hem nu op de zijkant legt, rechtop zet of ophangt, zonder in te leveren op de geluidskwaliteit.

Voor een wandeling na de maaltijd is de SoundLink Micro Bluetooth-speaker wellicht nog beter om mee te nemen. Hij weegt minder dan een halve kilo en heeft een geïntegreerd bandje waarmee je hem aan een kinderwagen of rugzak kunt bevestigen. Ondanks het kleine formaat levert de SoundLink Micro-speaker een rijk, evenwichtig geluid met een diep bas en bevestigt de speaker de gouden regel voor cadeaus: goede dingen komen in kleine verpakkingen.

Een SoundLink Micro Bluetooth-speaker omringd door glitters
Vrouwen die buiten naar een Bose draagbare smart speaker luisteren

Tover een glimlach op hun gezicht

Natuurlijk staan er ook Bose-producten op je lijst voor de feestdagen, of het nu een cadeau voor een fanatieke sporter, een feestbeest of een slimme audiofiel is. Hieronder vind je enkele manieren om een glimlach te toveren op de gezichten van je geliefden.

  • Voor de sportieveling: Het familielid of de vriend(in) die altijd in de sportschool te vinden is, zal ongetwijfeld dolblij zijn met de Bose Sport oordopjes. Ze zijn speciaal ontworpen om stabiel in je oren te blijven zitten, hoeveel je ook op en neer springt of zweet.
  • Voor de reiziger: Elke jetsetter kan baat hebben bij een paar noise cancelling Bose QuietComfort II oordopjes. Ze beschikken over de beste noise cancelling ter wereld: de oordopjes passen zich zelfs aan de vorm van je oren aan om de prestaties te optimaliseren.
  • Voor de audiofiel: De nieuweBose audioversterker is ideaal voor iedereen die een uitgebreide collectie audioapparatuur heeft. De versterker ondersteunt twee paar passieve speakers en biedt connectiviteit via Wi-Fi, ethernet en Bluetooth, zodat alle onderdelen van het home-entertainmentsysteem samenwerken.
  • Voor de filmliefhebber: De nieuwe Bose 600 smart soundbar is een slimme aanvulling op elk homecinemasysteem. Net als de 900 smart soundbar heeft deze soundbar omhoog gerichte transducers voor een multidirectionele audio-ervaring. Deze is echter kleiner en voordeliger.
  • Voor de avonturier: Voor degene die altijd op pad, op het water of op avontuur in de buitenlucht is, is de SoundLink Flex-speaker de perfecte metgezel. Deze Bluetooth speaker heeft een indrukwekkende accuduur van 12 uur en is water- en stofdicht. En als hij toch in het water tuimelt, blijft hij zelfs drijven.

Muziek wanneer je wilt

Het enige dat beter is dan vakantieplezier, is vakantieplezier waar iedereen van kan genieten, en de audioproducten van Bose tillen de feestvreugde naar een hoger niveau. Een nieuw geluidssysteem bij je thuis kan oude feesttradities als nieuw doen klinken, vrienden en familie dichterbij elkaar brengen, en een toevluchtsoord creëren wanneer je even tot rust wilt komen. Na de feestdagen vraag je je waarschijnlijk af hoe je ooit zonder hebt gekund.

Vrienden die op een rots zitten bij een meer

De verkrijgbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

Vijf manieren waarop de nieuwe QuietComfort® II oordopjes de grenzen voor oordopjes verleggen
Wat is Dolby Atmos en hoe zorgt het voor een revolutie op het gebied van geluid?
SoundLink Flex: De kracht achter de opvallende nieuwe kleur