WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

6 ideeën voor kerstcadeaus om jezelf te verwennen

Als je deze kerst inkopen gaat doen voor je dierbaren, vergeet één belangrijk persoon dan niet: jezelf. Verwen jezelf met Bose. Wij hebben een uitgebreid assortiment geweldige producten om je filmavond nog leuker te maken, je dagelijkse workouts meer energie te geven en je huis te vullen met meeslepend geluid. Dit zijn de beste kerstcadeautips, rechtstreeks van jou voor jou!

Vrouw in een keuken die na een kerstfeest luistert naar muziek met Bose QuietComfort Ultra oordopjes

1. Jouw idee van een perfecte avond is ontspannen genieten van een goede film

Als je jezelf trakteert op een soundbar met Dolby Atmos®, zoals de Bose Smart Ultra soundbar, dan geef je jezelf niet alleen geweldig geluid cadeau, maar gun je jezelf ook gezelligheid, quality time en ontspanning. Deze soundbar met spraakbediening maakt je filmavonden nog leuker met Dolby Atmos- en TrueSpace-technologie, en luidsprekers die geluid in vrijwel alle richtingen verspreiden voor een ultiem meeslepende surroundervaring die gegarandeerd indruk maakt.

Maar dat is nog niet alles – de Bose Smart Ultra soundbar maakt dialogen beter verstaanbaar, zodat je zonder de tv harder te zetten gewoon kunt verstaan wat iedereen zegt in je favoriete serie. En met de app-loze Bluetooth® groepering van meerdere Bose producten en eenvoudigere Bluetooth verbindingen kun je sneller en eenvoudiger dan ooit schakelen tussen muziek, films en televisie. Je zult deze stijlvolle soundbar dit jaar ongetwijfeld tegenkomen op veel verlanglijstjes voor de feestdagen.

Bose Smart Ultra soundbar

2. Je hebt altijd oordopjes in

Luisteren met oordopjes zorgt voor een heel persoonlijke geluidservaring. Iedereen stelt andere eisen aan geluid, gemak en comfort, trakteer jezelf daarom op wat jij echt wilt. Dat is de reden waarom noise cancelling oordopjes, zoals de Bose QuietComfort Ultra oordopjes, zo zijn gemaakt dat ze bij iedereen in de smaak vallen. Ze analyseren de unieke vorm van je oor, passen het geluid en de geluidsisolatie daarop aan en personaliseren de luisterervaring zodat je altijd de beste geluidskwaliteit hebt.

Deze oordopjes bieden de eersteklas noise cancelling en het comfort waar Bose bekend om staat. Daarnaast beschikken ze nu over ruimtelijke audio voor een ronduit revolutionaire luisterervaring. Dit betekent dat Bose een breder, ruimtelijker geluidslandschap in je hoofd creëert – zo levensecht dat het voelt alsof je het kunt aanraken – en tegelijkertijd zorgt dat jij in het akoestische middelpunt blijft, waardoor je zelfs vergeet dat je met oordopjes luistert.

Een vrouw staat in de buurt van een trap en draagt Bose QuietComfort Ultra oordopjes

3. Je neemt je muziek overal mee naartoe

Als jij iemand bent die graag een hoofdtelefoon opzet en helemaal opgaat in de muziek, geef jezelf deze kerst dan de Bose QuietComfort Ultra hoofdtelefoon cadeau. Dit is de bekende en populaire Bose hoofdtelefoon met hoofdband, verbeterd met ruimtelijke audiotechnologie die geschikt is voor alle soorten stereocontent en wordt geleverd met tracking van hoofdbewegingen om het meest levensechte geluid rechtstreeks naar je oren te brengen.

En ook al heeft de Bose QuietComfort Ultra hoofdtelefoon al deze functionaliteit, comfort blijft het sleutelwoord. De hoofdband heeft een optimale klemkracht, zachte oorschelpen van proteïneleer en CustomTune-technologie die de instellingen van de hoofdtelefoon afstemt op de unieke vorm van jouw oor voor een geluid dat op jou is afgestemd en urenlang luistercomfort. Bovendien hoef je voortaan niet meer zo lang te puzzelen met de hoofdtelefoon of aangesloten apparaten voor basisfuncties. De hoofdtelefoon heeft nu sensoren die detecteren of je de hoofdtelefoon op hebt zodat content gericht kan worden gepauzeerd of uitgeschakeld.

Al deze functies garanderen een intensere luisterervaring en een langere focus op het werk, thuis of onderweg.

Een man zit op de vloer in zijn woonkamer met een Bose QuietComfort Ultra hoofdtelefoon

4. Jij bent de ster van de show

Verwen jezelf deze kerst met een party speaker zoals het Bose S1 Pro+ Portable Bluetooth speakersysteem. Dit draadloze speakersysteem is ideaal voor muzikanten, omdat het twee kanaalingangen heeft voor het aansluiten van een microfoon of instrument, en een derde kanaalingang voor vooraf opgenomen materiaal dat je vervolgens als extra laag kunt toevoegen. ToneMatch-voorkeursinstellingen laten het geheel samenkomen door de geluidseigenschappen te optimaliseren met equalisatie, net als extra geluidsbewerkingsopties voor effect-units en pedalen.

Je kunt het draagbare speakersysteem zelfs gebruiken om zelf te dj'en op je eigen feest. Dit was een belangrijke overweging bij het ontwerp van de S1 Pro+ en de reden waarom het systeem is uitgerust met functies zoals Bluetooth streaming met koppeling via één knop en ingangen voor bekabelde bronnen, zoals een dj-mixer, laptop of cd-speler. Daarnaast kan één systeem worden gebruikt als satellietsysteem voor grotere dj-optredens. Deze configuratie krijgt nog een extra boost door Auto EQ, dat interne sensoren gebruikt om de equalisatie te optimaliseren op basis van de fysieke positie en stand van de speaker.

Mensen op een feestje en een Bose S1 Pro+ Portable Bluetooth speakersysteem

5. Mensen rekenen erop dat jij voor de feeststemming zorgt

Krijg je vrienden en familie op bezoek tijdens de feestdagen? Dan is de SoundLink Revolve+ II Bluetooth speaker perfect om jezelf nu alvast cadeau te doen voor de kerst. Deze gestroomlijnde, draagbare Bluetooth speaker zorgt voor de perfecte kerstsfeer dankzij de 360° geluidsprojectie die in elke richting een diep, rijk geluid verspreidt. Je kunt de kerstsfeer nog versterken door muziek gelijktijdig via twee compatibele speakers af te spelen en te kiezen voor Party Mode (beide speakers spelen hetzelfde geluid) of Stereo Mode (de speakers fungeren als linker- en rechterspeaker).

Deze cilindervormige, staande luidspreker is uitgerust met meerdere krachtige speakers, Wi-Fi® en Bluetooth connectiviteit voor toegang tot je persoonlijke afspeellijst of favoriete streamingdienst, en microfoons voor telefoongesprekken en spraakbediening zodat je hem gemakkelijk kunt bedienen. De accu gaat bovendien 17 uur mee, dus je kunt met slechts één keer opladen bijna de hele dag en nacht genieten van je muziek.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth speaker

6. Je wilt je verzameling cd's, cassettebandjes en lp's laten schitteren.

Kerstmis is dé tijd voor nostalgie. De bijzondere sfeer, het eten en de muziek laten de mooiste kerstherinneringen bovenkomen. Een luidsprekerversterker kan die herinneringen nog dichterbij brengen door zowel digitale als analoge bronnen aan te sluiten en aan te sturen. Dit maakt een versterker tot een van de beste technologische cadeau-ideeën. Je kunt je oude cd's, cassettebandjes en lp's dus afstoffen en ze beleven op een manier zoals nooit tevoren. Kom meer te weten over wat een versterker doet en ontdek alle mogelijkheden!

Het is een praktisch cadeau voor jezelf, omdat de Bose Music versterker kan worden aangesloten op Apple Airplay 2, Chromecast en Spotify Connect zonder dat hiervoor extra componenten nodig zijn. De versterker kan dat geluid ver verspreiden, met de mogelijkheid om twee sets passieve luidsprekers van 125 watt per kanaal van stroom te voorzien. Idealiter zijn dit speakers van Bose, omdat de versterker ook geschikt is voor EQ-regeling.

Bose Music versterker

Maak van elke dag een feestdag

Als je jezelf voor de kerst trakteert op een van deze cadeau-ideeën, dan is dat niet alleen om jezelf zomaar te verwennen – het herinnert je er ook aan dat je liefde en waardering verdient. Geniet van je nieuwe hoofdtelefoon, oordopjes of soundbar en laat je inspireren om die vrijgevigheid te delen met de mensen om je heen en zo het kerstgevoel te versterken.

Mensen op een feest

GERELATEERDE PRODUCTEN