Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Innovatief sinds 1964

Vanaf de oprichting door Dr. Amar G. Bose, meer dan 50 jaar geleden, heeft onze focus op innovatie duizenden werknemers geïnspireerd om te fantaseren, experimenteren en creëren.

Van onze testlaboratoria tot Bose Stores, wij zoeken nieuwe collega's die samen met ons het leven nog net iets mooier willen maken door fantastische ervaringen te creëren.

Wat je specialisme ook is, wij geven je de vrijheid, middelen en kansen om je ideeën te realiseren en goede dingen nog beter te maken.

‘Iedereen moet in een omgeving kunnen werken die je stimuleert om het beste in jezelf naar boven te halen.’
Dr. Amar G. Bose
Oprichter van Bose

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Sales en marketing

Jij hebt feeling met klanten en wilt ze net als wij een geweldige ervaring bieden.

Engineering

Heb jij een passie voor ontwerp en ontwikkeling? Dat komt goed uit, want wij zijn toegewijd aan het maken van geweldige producten.

Corporate

Werk samen met professionals op verschillende vakgebieden om Bose van binnenuit te versterken.

Softwareontwikkeling

Help mee de interactie van gebruikers met onze producten te optimaliseren.

Informatietechnologie

Ontwikkel en onderhoud de infrastructuur die efficiëntie en continue innovatie binnen onze organisatie ondersteunt.

Studenten en academici

Geef je carrière een boost met een stage of samenwerkings- of uitwisselingsprogramma.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING BIJ BOSE

Persoonlijke groei

We onderzoeken en testen niet alleen om fantastische producten te maken, maar ook omdat we zo continu leren en ons kunnen blijven ontwikkelen. Daarbij vinden we dat werknemers altijd de kans moeten krijgen om te groeien. Omdat we individuele passies en interesses toejuichen, kun je groeien op elk gebied waar jij je inspiratie vandaan haalt.

Betrokkenheid

Onze mensen maken Bose uniek. We stimuleren open communicatie en actieve betrokkenheid binnen de gehele organisatie met groepen als Bose Young Professionals en Women at Bose. Je kunt ook deelnemen aan muzikale activiteiten en vrijwilligerswerk waarmee je gezamenlijk aan een gemeenschappelijk doel werkt.

Verantwoord ondernemerschap

Wij vinden het belangrijk dat wij een integere onderneming zijn die een positieve bijdrage levert aan de gemeenschappen waarin wij actief zijn. Onze liefdadigheidsactiviteiten zijn daarom ook niet beperkt tot corporate niveau. We steunen lokale goede doelen en betaald vrijwilligerswerk van onze werknemers, we dragen bij aan giften en werken uitgebreid samen met Defensie.

‘Telkens wanneer ik het gevoel kreeg dat er geen uitdagingen meer waren, gaf Bose mij de kans om iets nieuws te proberen.’

Katherine Jenkins
Strategy Manager, Global Sales

Voordelen

Een fantastische klantervaring staat aan de basis van al onze activiteiten. En die kunnen we alleen realiseren als we onze werknemers ook een geweldige ervaring kunnen bieden. Naast een aantrekkelijk salaris bieden we flexibele werkafspraken, productkortingen en een groot aantal zorgopties en pensioenregelingen. Wij bieden alle medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan programma's die goede relaties binnen de organisatie maar ook daarbuiten bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan belangenverenigingen, buurtprojecten en duurzaamheidsinitiatieven.

Jouw persoonlijke groei is net zo belangrijk als je professionele ontwikkeling. Daarom stimuleren we je om deel te nemen aan onze vele welzijnsinitiatieven, onderwijsprogramma's en speciale evenementen met live muziek, films, bekende persoonlijkheden en meer. Deze initiatieven worden het hele jaar door georganiseerd.

BETER LEVEN DANKZIJ BOSE

Persoon met QuietComfort 35 wireless headphones

Consumentenproducten van Bose

Als een nieuw product niet beter blijkt te zijn dan zijn voorganger, komt het niet in onze Stores. We hebben bijvoorbeeld 20 jaar geïnvesteerd in onze baanbrekende noise cancelling-technologie en aangezien iedereen er zeer over te spreken is, was het die investering meer dan waard.

Ook als iets niet meteen lukt, is de opgedane kennis winst. Elk product dat we ontwikkelen is het resultaat van een flink aantal breinbrekers en omgegooide strategieën. Uiteindelijk is het alleen de ervaring van de klant die telt.

Onze passie voor verbetering stoppen we niet alleen in onze producten. We streven voortdurend naar effectievere communicatie, betere samenwerking en efficiëntere processen. Alleen als bij ons alles klopt, kunnen we tot het uiterste gaan voor onze klanten.

WAAR WE WERKEN

Bose is een internationale organisatie die actief is in drie belangrijke geografische regio's: Noord- en Zuid-Amerika, Azië/Pacific en Europa. Het is dan ook niet vreemd dat je bijna overal carrière kunt maken bij Bose – in de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten, India, China, Japan, Taiwan, Singapore en Australië.

Het hoofdkantoor van Bose is gevestigd in Framingham, Massachusetts, maar we beschikken wereldwijd over locaties voor productontwikkeling, productie, verkoop, autotechniek en distributie. Heb je altijd al op een bepaalde plek willen wonen en heb je talenten die je graag in de praktijk wilt brengen? Dan bieden wij mogelijk een geweldige kans!

Amerika
Canada
Mexico
Verenigde Staten

Azië/Pacific
Australië
China
India
Japan
Nieuw-Zeeland
Singapore
Verenigde Arabische Emiraten

Europa
Oostenrijk
België
Denemarken
Finland
Frankrijk
Duitsland
Italië
Noorwegen
Polen
Portugal
Spanje
Zweden
Zwitserland
Nederland
Verenigd Koninkrijk

Bose biedt iedereen gelijke kansen op basis van inclusiviteit en diversiteit. Wij beoordelen kandidaten zonder onderscheid te maken op basis van wettelijk beschermde kenmerken.

Bose discrimineert niet en onderneemt geen represailles tegen kandidaten die vragen stellen over hun salaris of dat van andere kandidaten, of hun salaris openbaar maken of ter discussie stellen.

Bose stelt alles in het werk om medewerkers en sollicitanten met een beperking zo goed mogelijk te faciliteren.