WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

Sms-gebruiksvoorwaarden van Bose

Laatst bijgewerkt: 25 mei 2022

OPMERKING: VOOR INWONERS VAN DE VERENIGDE STATEN ZIJN DEZE VOORWAARDEN ONDERWORPEN AAN DE VERPLICHTE ARBITRAGE EN EEN AFSTANDSVERKLARING VOOR COLLECTIEVE CLAIMS ZOALS BESCHREVEN IN SECTIE 12 VAN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN. HIERIN WORDT VEREIST DAT U EEN AANVRAAG INDIENT VOOR BINDENDE INDIVIDUELE ARBITRAGE, TENZIJ U HIER VAN AFZIET ZOALS BESCHREVEN IN SECTIE 12.8 VAN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN.

Door u aan te melden of op andere wijze akkoord te gaan tekstberichten te ontvangen van of namens Bose of door uw telefoonnummer op een andere manier aan Bose te verstrekken, gaat u akkoord met deze sms-voorwaarden (de ‘Sms-voorwaarden’), de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Bose die hier ter referentie zijn opgenomen en kunnen worden bekeken via de hieronder vermelde koppelingen. De Sms-voorwaarden zijn van toepassing op de levering van tekstberichten van Bose (gezamenlijk ‘Bose’, ‘we’, ‘ons’ of ‘onze’) en onze providers van sms-berichten.


Aanmelden

Door u aan te melden voor een tekstberichtprogramma van Bose, stemt u uitdrukkelijk in met de ontvangst van transactionele, operationele, informatieve en terugkerende marketingberichten die mogelijk via een automatisch systeem of namens Bose worden verzonden naar het mobiele telefoonnummer dat u ons verstrekt. Het aantal sms-berichten dat u ontvangt, is afhankelijk van de tekstberichtprogramma’s van Bose waarvoor u zich hebt aangemeld. Toestemming om berichten te ontvangen is geen voorwaarde voor het kopen van goederen of diensten. Berichten kunnen mogelijk niet via alle mobiele providers worden geleverd. Bose en mobiele providers zijn niet aansprakelijk voor vertraagde of niet-geleverde berichten.


Afmelden

Als u geen tekstberichten meer van ons wilt ontvangen, stuurt u een tekstbericht met STOPPEN, BEËINDIGEN, ANNULEREN of AFMELDEN naar het nummer waarvan u het bericht hebt ontvangen. Daarna ontvangt u mogelijk aanvullende berichten waarin wordt bevestigd dat uw verzoek is ontvangen en wordt verwerkt. U kunt dus nog korte tijd sms-berichten blijven ontvangen terwijl we uw verzoek verwerken. Als u zich afmeldt voor één tekstberichtprogramma van Bose, blijft u nog wel aangemeld voor andere tekstberichtprogramma’s van Bose (indien van toepassing), tenzij u zich voor deze programma’s afzonderlijk afmeldt. Als u meer hulp nodig hebt, stuurt u de tekst HELP naar het nummer waarvan u het bericht hebt ontvangen of u neemt u contact op met de klantenservice van Bose via (800) 379-2073. Wanneer u zich hebt afgemeld voor tekstberichten, kunt u zich opnieuw aanmelden voor tekstberichtprogramma’s van Bose door de instructies voor het desbetreffende programma te volgen.


Kosten

Bose brengt geen kosten in rekening voor tekstberichtprogramma’s, maar er gelden mogelijk tarieven voor berichten en data die door of namens Bose naar u worden verzonden en voor berichten die u naar ons verzendt. Neem contact op met uw serviceprovider als u vragen hebt over uw sms- of dataplan.


Geschiktheid en wijziging van telefoonnummer

Door uw mobiele telefoonnummer aan Bose te verstrekken, garandeert u dat u 18 jaar of ouder bent. Verder garandeert u dat u de huidige ontvanger bent voor dat nummer of dat u gemachtigd bent om tekstberichten op dat telefoonnummer te ontvangen. Als u het door u aan Bose verstrekte telefoonnummer wijzigt, verliest of deactiveert, gaat u ermee akkoord Bose hier onmiddellijk van op de hoogte te stellen.


Wijzigingen in de Sms-voorwaarden

Deze Sms-voorwaarden kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving door Bose worden bijgewerkt. Door aangemeld te blijven voor een tekstberichtprogramma van Bose, gaat u akkoord met eventuele wijzigingen.


Vragen

Bij vragen over deze Sms-voorwaarden of tekstberichtprogramma’s van Bose kunt u contact opnemen met de klantenservice van Bose op (800) 379-2073.