ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE

Duurzaamheid bij Bose

Een bericht van onze President en COO

Jim Scammon, President en Chief Operating Officer

‘Bij Bose streven we naar een positieve impact op milieu, maatschappij en governance (ESG). We ontwikkelen ons voortdurend, jaar na jaar 2022 is een cruciaal jaar geweest op onze reis naar verbetering van onze inspanningen. We zijn twee jaar op weg in dit cruciale decennium van klimaatactie, en overheden, industrieën en individuen richten zich meer dan ooit op ESG-kwesties.’

Jim Scammon

President en Chief Operating Officer

Diversiteit, gelijkheid, inclusie en erbij horen

We streven ernaar een inclusieve omgeving te creëren waarin onze werknemers kunnen gedijen en volledig zichzelf kunnen zijn in het werk.

Onze benadering van duurzaamheid

Ons doel is duurzaamheid ondernemingsbreed toe te passen bij alle activiteiten, zodat het onze manier van denken en zakendoen doordringt.

Omslag van het Bose-duurzaamheidsrapport van 2022

Duurzaamheidsrapporten

In de update van het duurzaamheidsrapport voor 2022 vertellen we over onze effectiefste duurzaamheidsactiviteiten van het afgelopen jaar. Lees vooral ook onze huidige en eerdere publicaties om meer te weten te komen over de vooruitgang die Bose boekt.

Verantwoordelijkheid nemen binnen de leveringsketen

De productie en distributie van Bose-producten vereist een wereldwijd systeem van leveranciers, gecontracteerde fabrikanten en distributeurs. Om te zorgen dat onze waarden rondom ethisch, verantwoord en integer zakendoen tot elke schakel van de leveringsketen doordringen, controleren we voortdurend elke leverancier om te zorgen dat zij voldoen aan onze normen op het gebied van milieu, maatschappij en governance.

Rassengelijkheid verdedigen

We waren erg blij met de aanwezigheid van twee muziekwetenschappers, als onderdeel van onze interne viering van de Black History Month: Kyle Brooks PhD, van de Methodist Theological School in Ohio, en Deborah Smith Pollard PhD, van de Universiteit van Michigan-Dearborn. Zij leidden het gesprek over de belangrijke rol die zwarte protestmuziek speelt bij het verenigen van iedereen die rassengelijkheid belangrijk vindt. Bose blijft initiatieven steunen die de zwarte geschiedenis vieren, de zwarte stemmen versterken en het streven naar raciale rechtvaardigheid ondersteunen.