WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Een smartsoundbar kan zoveel meer dan alleen je tv beter laten klinken

Een soundbar kan je tv beter maken. Een smartsoundbar kan je leven beter maken.

Smartsoundbars doen meer dan je tv beter laten klinken

Als je nog twijfelt of een soundbar de prijs waard is, is een smartsoundbar misschien wel een slimme keuze voor jou. Smartsoundbars zoals de Bose Smart Soundbar 700 en Bose Smart Soundbar 300 geven je tv natuurlijk veel beter geluid. Maar ze kunnen nog veel meer.

Begin je dag met een smartspeaker

Een smartsoundbar van Bose is eigenlijk een smartspeaker en soundbar in één. De smartsoundbars van Bose hebben bijvoorbeeld geïntegreerde wifi en spraakassistenten*. Stel, je bent net uit bed. Je maakt je klaar om naar het werk te gaan. Je doet van alles tegelijk omdat je niet zo veel tijd hebt. Met een smartsoundbar van Bose hoef je het alleen maar te vragen om direct het nieuws, het weerbericht, verkeersinformatie en meer te horen. Zo hou je je handen vrij om te douchen, je aan te kleden, te ontbijten – of wat dan ook – voordat je de deur uitgaat.

Eindeloos luisterplezier

Met je Bose-smartsoundbar blijf je op de hoogte. En hij zorgt ook voor entertainment. Als je altijd meteen de tv aanzet wanneer je thuiskomt, doe je dat waarschijnlijk meer uit gewoonte dan bewust. En als je in plaats daarvan nou eens je soundbar aanzet? Want een smartsoundbar van Bose is een krachtig muzieksysteem voor thuis. Via de geïntegreerde spraakbediening kun je gewoon met je stem je favoriete muziek, internetradiozenders, podcasts en audioboeken streamen – met helder, kamervullend geluid. Je kunt je Bose-smartspeaker ook groeperen met andere smartspeakers van Bose voor een naadloze geluidservaring in het hele huis. Luister in elke ruimte naar andere muziek of speel hetzelfde nummer tegelijk af in alle ruimtes, zodat iedereen kan meezingen. Bovendien kunnen je gasten hun mobiele apparaat via Bluetooth® aan je Bose-smartsoundbar koppelen en hun favoriete muziek afspelen.

Zeg wat je wilt zien. En kijk meteen.

De exclusieve Bose Voice4Video™-technologie voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan de spraakfunctionaliteit van Alexa zoals geen andere soundbar dat doet. Je kunt niet alleen je smartsoundbar met je stem bedienen, maar ook je tv en kabel- of satellietdecoder. Geen afstandsbediening. Geen knoppen. Geen gedoe. Zet de tv aan en zap naar je favoriete zender met één eenvoudige opdracht aan Alexa. Zelfs gasten die niet zoveel van techniek afweten, kunnen er moeiteloos mee overweg. Je kunt zelfs bellen met en gebeld worden door Bose-smartproducten, Amazon Echo-producten en iedereen in je lijst met contactpersonen. Handsfree, zonder telefoon en gratis.**

Het is altijd showtime

Je smartsoundbar van Bose is dus een smartspeaker die nuttige info geeft. Daarnaast is de smartsoundbar een krachtig muzieksysteem dat voor entertainment zorgt. En vergeet niet waar deze soundbar echt in uitblinkt. Het gaat niet alleen om hoe hij films, sportuitzendingen en meer laat klinken. Het gaat ook om het gevoel dat de soundbar hier aan geeft en hoe jij dat weer ervaart. Het gejuich van de menigte voor een belangrijke wedstrijd. Het gebrul van een T-rex die te voorschijn komt. Geluid dat je kunt voelen, dát is wat een Bose-smartsoundbar echt van Bose maakt. En als je een programma met Bose-geluid wilt bekijken, maar niemand anders wilt storen? Je kunt je Bose Smart Soundbar 300 of Bose Smart Soundbar 700 met Bose Headphones 700 of QuietComfort® 45 headphones verbinden voor een persoonlijke luisterervaring als je tv kijkt. Dankzij aparte volumeniveaus kun je het geluid van de soundbar zachter zetten of helemaal uit en tegelijkertijd het volume van de hoofdtelefoon luid en duidelijk houden.

*Spraakassistenten kunnen per land verschillen.
**Belfunctie alleen beschikbaar met Alexa. Hiervoor moeten beide gebruikers deze functie hebben ingesteld en verbinding met wifi hebben.
De beschikbare producten kunnen per land verschillen


GERELATEERDE PRODUCTEN

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken