WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Een open kantoorruimte is ideaal voor samenwerking … en helaas ook voor afleiding

Hoe Bose Bluetooth® hoofdtelefoons je productiever kunnen maken op het werk

Als je dit artikel op het werk leest, dan is de kans groot dat je veel tijd doorbrengt in een open kantoor. Hoewel we tegenwoordig wat verder uit elkaar moeten zitten, is er nog voldoende lawaai dat jouw kant opkomt. Je hebt dan waarschijnlijk ook het idee dat je niets gedaan krijgt totdat die ene collega eindelijk klaar is met dat luide telefoongesprek. Of totdat Christien en Johan eindelijk eens ophouden met lachen om elkaars flauwe grapjes. Eigenlijk totdat al die afleidingen om je heen je niet meer afleiden van je werk.

Een open kantoor heeft natuurlijk allerlei voordelen: je kunt makkelijk samenwerken, er is een groter gevoel van collegialiteit, er heerst een energieke sfeer en – als je geluk hebt – je hebt nog wat daglicht uit dat raam aan de andere kant van het kantoor. Maar er zijn zeker ook nadelen. Uit een onderzoek uit 2018, dat in het Journal of Environmental Psychology is gepubliceerd, bleek dat werknemers in open kantoren last hebben van geluiden zoals gesprekken tussen collega’s. Dit zorgt voor extra stress en vermindert het vermogen om optimaal samen te werken. Dus als je het gevoel hebt dat je Kees, Christien en Johan probeert te ontwijken, is dat waarschijnlijk ook zo.

Over het algemeen heb je geen invloed op de indeling van het kantoor waar je werkt. Maar je kunt wel zelf bepalen hoe je de beschikbare werkruimte gebruikt. Daarbij is het van belang dat je de ‘flow’ weet vast te houden door afleiding te minimaliseren terwijl jij je werk doet. Hier lees je hoe de Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 met Bluetooth functie daarbij kan helpen.

Zet hem ’s ochtends meteen op en laat zien dat je je wilt concentreren. Een favoriete afspeellijst kan afleidingen door een lawaaiige omgeving minimaliseren (als je je echt wilt concentreren, kun je het beste luisteren naar bekende muziek zonder zang). Wat je ook luistert, de actieve equalizer-technologie van de Hoofdtelefoon 700 zorgt voor een rijke en meeslepende ervaring. Bovendien werkt de noise cancelling van de hoofdtelefoon bijzonder goed in een open kantooromgeving, omdat deze omgevingsgeluid detecteert en een tegengesteld elektronisch signaal uitzendt dat het geluid op effectieve wijze ‘neutraliseert’. 

Sommige soorten afleiding zijn helaas onvermijdelijk. Bijvoorbeeld als je baas even iets wil weten. Of – beter eigenlijk – wanneer een collega vraagt of je koffie wilt. In plaats van onhandig je hoofdtelefoon te moeten afzetten, kies je gewoon even de Conversation Mode. Je veegt met een vinger langs de oorschelp om makkelijk van volledige noise cancelling over te schakelen op volledig doorlaten van omgevingsgeluid. Je audio wordt dan gepauzeerd en het noise cancelling niveau wordt op nul gezet. Je hoort je omgeving dan net zo duidelijk als wanneer je helemaal geen hoofdtelefoon op hebt.

Bose Hoofdtelefoons staan bekend om het geweldige geluid dat ze aan je muziek geven, maar de Hoofdtelefoon 700 laten je stem ook nog eens goed klinken. (Je spreekstem, wel te verstaan. Als het op zingen aankomt, moet je het zelf doen). Bij telefoongesprekken isoleren de microfoons in de oorschelpen je stem van achtergrondgeluiden zoals het lachen van Christien en Johan, zodat degene met wie je praat je luid en duidelijk hoort.

En als optimale verstaanbaarheid echt belangrijk is, moet je eens naar de Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 UC kijken. Die is ontworpen om je beter te laten werken, waar je ook bent (en tegenwoordig ben je waarschijnlijk vaker niet op kantoor dan wel). Deze speciale versie van de Hoofdtelefoon 700 wordt geleverd met de vooraf gekoppelde Bose USB Link Bluetooth module, zodat je gemakkelijk draadloos conferencecalls kunt houden. Samen zijn de hoofdtelefoon en module Microsoft Teams-gecertificeerd. Ze werken ook met Google Meet en zijn compatibel met Zoom. Je kunt dus vol vertrouwen vergaderen en samenwerken.

En het mooiste is dat de Hoofdtelefoon 700 nog maar één van onze noise cancelling opties is. Bose biedt ook verschillende in-ear opties, inclusief onze nieuwe,  volledig draadloze QuietComfort® Oordopjes. Als je eenmaal de perfecte Bluetooth hoofdtelefoon met noise cancelling hebt gevonden, komt die waardering voor je collega’s, je werk en zelfs het open kantoor wel weer.

GERELATEERDE PRODUCTEN

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken

Gerelateerde verhalen

Kooptips: noise cancelling hoofdtelefoons

Wat wordt verstaan onder hoofdtelefoons voor werk?

Hoofdtelefoons voor op het werk zijn hoofdtelefoons die zijn ontworpen om de concentratie en productiviteit tijdens het werken te verbeteren met behulp van een hoogwaardige geluidskwaliteit en noise cancelling technologie.

Welke functies zijn belangrijk voor een hoofdtelefoon voor op het werk?

Let bij het kiezen van een hoofdtelefoon voor je werk op functies zoals noise cancelling, comfort, duurzaamheid en een lange accuduur.

Welke voordelen heeft een noise cancelling hoofdtelefoon voor werk en conferencecalls?

Doordat de comfortabele en duurzame noise cancelling hoofdtelefoons en oordopjes van Bose geluid effectief blokkeren, zijn ze ideaal voor conferencecalls en andere werkdoeleinden. Dankzij deze eigenschappen kun je je gemakkelijk concentreren op je taken en kun je onze hoofdtelefoons urenlang comfortabel dragen.

Zijn er draadloze noise cancelling hoofdtelefoons voor werk?

Ja. Noise cancelling hoofdtelefoons van Bose zijn draadloos dankzij het gemak van Bluetooth connectiviteit.

Kunnen noise cancelling hoofdtelefoons voor werk ook worden gebruikt voor op reis?

Ja. Noise cancelling hoofdtelefoons voor werk zijn meestal ook uitermate geschikt voor op reis, doordat ze het geluid van bijvoorbeeld een vliegtuig of trein kunnen blokkeren.

Hoe weet ik of een noise cancelling hoofdtelefoon voor op het werk geschikt is voor mij?

Als je in een rumoerige omgeving werkt en je moet concentreren, kan een noise cancelling hoofdtelefoon voor op het werk een goede optie zijn om afleidingen te verminderen en productiever te werken.