ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE
Lewis Hamilton op zijn raceauto

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

ALTIJD MAAR BETER

De top bereiken is één ding. Daar blijven is heel wat anders. Mercedes-AMG Petronas Motorsport en Bose zijn geobsedeerd door innovatie. Ze zijn altijd bezig om de concurrentie een stap voor te blijven. Kijk hoe Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en het hele team voortdurend de grenzen in de racesport verleggen.

Nooit stilzitten. Altijd innoveren.

Zes keer op rij kampioen gebeurt niet zomaar. Het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team is nog maar de tweede die dit voor elkaar heeft gekregen in de geschiedenis van het wereldkampioenschap. Het team is nog maar één stap verwijderd van een nieuw record in 2020. Voor dit blijvende succes is een eliteteam van ingenieurs nodig dat nooit stopt met innoveren en op ieder detail let om iedereen een stap voor te blijven. De ingenieurs van Bose gaan voor dezelfde aanpak in het ontwikkelen en fabriceren van eersteklas luidsprekers en hoofdtelefoons. Maak kennis met de mensen van dit eliteteam, die continu proberen de grenzen van de racesport te verleggen.

Officiële teampartner. AMG Petronas Motorsport-logo

LEWIS EN ONZE NIEUWE BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

EEN SPRAAKASSISTENT DIE PRECIES ALS LEWIS KLINKT?

Sorry, dat hebben we verzonnen.

Deze superfans van het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team dachten dat ze de Lewis Hamilton-spraakassistent gingen testen op de Bose Headphones 700. Maar het bleek een persoonlijke en emotionele ontmoeting met Lewis Hamilton zelf.

Lewis Hamilton met Bose Noise Cancelling Headphones 700

DICHTER BIJ DE MUZIEK. EN HET EINDDOEL.
Lewis Hamilton

21 stops. 5 continenten. 9 maanden racen. Reizen tijdens het Formule 1-seizoen is een hele opgave. Daarom heeft Lewis altijd de Bose Headphones 700 bij zich. Een ongeëvenaard microfoonsysteem en 11 noise cancelling-niveaus helpen deze coureur van wereldklasse de lange vlucht van Londen naar Singapore comfortabel door te komen en contact te houden met vrienden en familie thuis.

Valtteri Bottas met SoundSport Free wireless headphones

TOT HET UITERSTE OP DE BAAN. EN DAARBUITEN.
Valtteri Bottas

De controle houden bij snelle bochten met hoge G-krachten vraagt om kracht en uithoudingsvermogen. Valtteri bereidt zich voor met de SoundSport Free headphones. De hoofdtelefoon is volledig draadloos, dus Valtteri heeft alle bewegingsvrijheid om tot het uiterste te gaan bij het fitnessen of op de baan.

Ingenieurs en monteurs van Mercedes-AMG Petronas Motorsport

PURE INSPIRATIE
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Het team besteedt talloze uren aan de voorbereiding van elke race. Onze speakers en hoofdtelefoons zorgen dat ze efficiënt en gefocust blijven. Innovaties van Bose, zoals onze Portable Smart Speaker, inspireren deze toptechnici en -monteurs om alles te geven, zowel op de baan als daarbuiten.

VOLG

#TeamBose

Dit is je kans om dicht bij #TeamBose te komen. Kijk wat Lewis, Valtteri en de rest van het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team doen voor en na de race.

nl