Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

ALTIJD MAAR BETER

De top bereiken is één ding. Daar blijven is heel wat anders. Mercedes-AMG Petronas Motorsport en Bose zijn geobsedeerd door innovatie. Ze zijn altijd bezig om de concurrentie een stap voor te blijven. Kijk hoe Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en het hele team voortdurend de grenzen in de racesport verleggen.

Voortdurend grenzen verleggen. Steeds beter worden.

Innovatie is essentieel als je de concurrentie achter je wilt laten. Daarom hebben de ingenieurs van Mercedes-AMG Petronas Motorsport en Bose de vrijheid om nieuwe ideeën te ontwikkelen. De teams zijn geobsedeerd door prestaties en laten zich voorstaan op de precisie van hun technologie. Maak kennis met de mensen van dit eliteteam, die continu proberen de grenzen van de racesport te verleggen.

ELK SENSATIONEEL DETAIL
Lewis Hamilton

Lewis leeft voor de kick van de overwinning. Daarom heeft hij ook vier F1-wereldkampioenschappen gewonnen. En ook thuis wil hij dat gevoel vasthouden. Daarom vertrouwt hij zijn entertainment toe aan de SoundTouch 300 soundbar. Want daarmee gaat geen enkel sensationeel detail verloren.

ESSENTIEEL VOOR ENTERTAINMENT
SoundTouch® 300 soundbar

BLIJF GEFOCUST. GA ERVOOR.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas maakte vorig jaar de overstap naar Mercedes-AMG Petronas Motorsport en leverde topprestaties. Maar de druk en de verwachtingen zijn onverminderd gebleven in zijn tweede seizoen bij het team. Hij vertrouwt op zijn QC35 headphones II om hem gefocust te houden.

FOCUS IS EEN MUST
QuietComfort 35 headphones II

UITMUNTENDE TECHNOLOGIE
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Wanneer het team de hele dag in de fabriek doorbrengt, houdt muziek hen bij de les. Deze passie voor muziek vind je ook terug in de innovaties van Bose, die op hun beurt 's werelds beste engineers inspireren.

ESSENTIËLE INSPIRATIE
SoundTouch 10 wireless speaker

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

VAN DICHTBIJ