Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

PIONIERS IN INNOVATIE

Mercedes-AMG Petronas Motorsport en Bose zijn geobsedeerd door prestaties. Ze innoveren onophoudelijk om koploper te blijven op hun terrein. Kijk hoe Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en het hele team voortdurend de grenzen van hun sport verleggen.

Voortdurend grenzen verleggen. Steeds beter worden.

Voortdurend innoveren is cruciaal om rivalen vóór te blijven in het wereldkampioenschap. Ingenieurs van Bose en Mercedes-AMG Petronas Motorsport hebben de vrije hand om nieuwe ideeën te verkennen. Succes staat of valt immers met toewijding en het vermogen om problemen op te lossen. De teams zijn geobsedeerd door prestaties en laten zich voorstaan op de precisie van hun technologie.

Of ze nu trainen voor het nieuwe seizoen, zich concentreren op de aanpak van de race of op het laatste moment de wagens aanpassen – de coureurs en het team vertrouwen op hetzelfde prestatie- en innovatieniveau van Bose. Maak kennis met de mensen die dit eliteteam vormen, gemotiveerd om voortdurend de grenzen van hun sport te verleggen.

UITMUNTENDE TECHNOLOGIE
De Silver Arrows

De coureur kan het niet alléén. Er is een heel team van ingenieurs nodig, die voortdurend verbeteringen aanbrengen aan de al fantastische wagen. In 2015 hadden ze op hun lauweren kunnen rusten na hun tweede kampioenschapsoverwinning op rij. Maar ze gingen terug naar de tekentafel, op zoek naar innovaties in alle aspecten. Deze drang en passie voor uitmuntende resultaten werden in 2016 opnieuw beloond: ze werden voor de derde keer op rij kampioen onder de constructeurs.

Wanneer de Silver Arrows 18 uur per dag in de fabriek doorbrengen, houdt muziek hen bij de les. Bose heeft dezelfde passie voor technologische innovatie en dezelfde drang om fantastische producten te ontwerpen. Muziek voor overal – in de fabriek, thuis, onderweg.

> BEKIJK DRAADLOZE LUIDSPREKERS

KRITISCH BLIJVEN. STEEDS WEER SUCCES BOEKEN.
Lewis Hamilton

'Het is geen kwestie van geluk dat ik driemaal wereldkampioen ben geworden.' Hoewel hij nog maar net de 30 gepasseerd is, zit Lewis Hamilton al in de top van de Formula One™. Het begon allemaal met een passie: op zijn vijfde begon hij te racen met radiografische auto's, op zijn dertiende won hij een kartingkampioenschap en op zijn 23ste won hij zijn eerste F1 Wereldkampioenschap.

Hoe krijgt hij dat voor elkaar? Door voortdurend vraagtekens te zetten bij wat gebruikelijk is in de sport. Hij verdiept zich in details en stelt zich elke hoek van een komende race voor. QC35 headphones helpen hem laserscherp te focussen. Hij zet ze op, raakt geconcentreerd en blijft dat. Op de dag van de races heeft hij het hele traject uitgestippeld. En dan schrijft hij geschiedenis.

FOCUS IS EEN MUST
QuietComfort 35 headphones

HET GENIALE ZIT IN DE DETAILS
Nico Rosberg

'We moeten 1,5 seconden ergens vandaan halen.' Nico Rosberg weet dat dit het verschil is tussen winnen en verliezen in Formula One™, vooral nadat hij net had misgegrepen bij een kampioenschap in 2015. Daarom zwoegde hij over elk detail, leefde hij elke dag voor het racen en zette hij zich altijd in met messcherpe focus. En in 2016 wist hij op het nippertje zijn eerste kampioenschap in de wacht te slepen.

De overwinning werd tegelijkertijd een aangrijpend vaarwel toen hij onverwachts aankondigde te stoppen op het hoogtepunt van zijn carrière. In januari 2017 nam Valtteri Bottas Nico's plek in het Mercedes-AMG Petronas Motorsport-team in. Met een nieuwe auto, nieuwe ingenieurs en een nieuwe, prominente teamgenoot is Bottas de man om rekening mee te houden in het kampioenschap van 2017.

TRAINING IS CRUCIAAL
SoundSport wireless headphones