Fabrieksinstellingen terugzetten

Door het systeem terug te zetten op de fabrieksinstellingen worden alle instellingen voor bron, volume en netwerk uit het systeem gewist en worden de oorspronkelijke fabrieksinstellingen hersteld.

Als je een spraakassistent hebt toegevoegd

1. Open de app voor de spraakassistent, zoek de gekoppelde smartapparaten en verwijder het Bose-product dat je wilt resetten
  2. Ga in de Bose-app naar de productinstellingen en selecteer Spraakassistent > Account verwijderen
  3. Verwijder het product uit je Bose-account. Raadpleeg voor meer informatie Een product verwijderen uit mijn Bose Music-account
  4. Houd de knoppen Volume - en AUX tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt.

Als je geen spraakassistent hebt toegevoegd

1. Verwijder het product uit je Bose-account. Raadpleeg voor meer informatie Een product verwijderen uit mijn Bose Music-account
  2. Houd de knoppen Volume - en AUX tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt

Om het systeem opnieuw in te stellen, open je de Bose Music-app en volg je de instructies in de app. Als je meer dan één product hebt, tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en daarna op de +