Een product verwijderen uit mijn Bose Music-account

meer...

Ga naar het scherm Mijn Bose in de Bose Music-app en tik rechtsboven op het pictogram voor accountinstellingen

Pictogram accountinstellingen

Tik op Producten beheren en dan op Bewerken

Selecteer het product dat je wilt verwijderen

Tik op Verwijderen

Tik op Verwijderen om te bevestigen dat je het product wilt verwijderen

Tik linksboven op het pictogram om terug te gaan naar het scherm Mijn Bose.

Pictogram Bose Music-app

Belangrijk om te onthouden:

Als je het product verwijdert, worden je presets ook verwijderd

Als je met je Amazon-account bij het product bent aangemeld en het product verwijdert uit je Bose Music-account, kan het tot een uur duren voordat Alexa van je product is verwijderd. Als je Alexa onmiddellijk wilt verwijderen, haal je de stekker van het product even uit het stopcontact. Zodra Alexa is verwijderd, hebben gebruikers geen toegang meer tot Alexa

Opmerking: Amazon Alexa is niet in alle talen en landen beschikbaar.