Bellen of gesprekken aannemen met Bluetooth®-modellen

controleer of de headset is gekoppeld aan de telefoon voordat je belt of een gesprek aanneemt. het bluetooth®-statuslampje moet telkens één keer knipperen als het aan/uit-lampje knippert. raadpleeg een bluetooth®-apparaat koppelen als dit niet gebeurt. gebruik het onderstaande overzicht om te zien hoe je de gewenste actie uitvoert met de bluetooth®-functieknop:

Bluetooth®-statuslampje

Bluetooth®-functieknop

een gesprek aannemen:
druk kort op de bluetooth®-functieknop. je hoort een korte piep in de hoofdtelefoon voordat het gesprek binnenkomt.

een inkomend gesprek weigeren:
houd de bluetooth®-functieknop drie seconden ingedrukt. (de beschikbaarheid van deze functie hangt af van de telefoon.)

bellen:
bel via de telefoon en het gesprek wordt automatisch overgebracht naar de headset. if the phone has voice-activated dialing, press the bluetooth® function buttonen wacht op de gesproken instructies van de telefoon.

spraakgestuurde nummerkeuze activeren:
als er geen actieve of inkomende gesprekken zijn, druk je kort op de bluetooth®-functieknop. (de beschikbaarheid van deze functie hangt af van de telefoon.)

het laatste nummer opnieuw kiezen:
als er geen actieve of inkomende gesprekken zijn, druk je snel twee keer achter elkaar op de bluetooth®-functieknop. (de beschikbaarheid van deze functie hangt af van de telefoon.)

het geluid overbrengen naar je mobiele telefoon:
als je aan het bellen bent, houd je de bluetooth®-functieknop drie tot vier seconden ingedrukt. this transfers the audio to the mobile phone handset while the bluetooth®-verbinding met draadloze technologie actief blijft.

een gesprek beëindigen:
druk kort op de bluetooth®-functieknop. je hoort twee korte piepjes in de hoofdtelefoon die aangeven dat het gesprek is beëindigd.

Als je tijdens een gesprek bent aangesloten op een intercom, kun je het beëindigen via de headset nadat je deze hebt losgekoppeld van de intercom. Er moeten dan wel batterijen met voldoende vermogen in de bedieningsmodule zitten. Als de functie voor automatisch uitschakelen actief is, wordt de headset circa drie seconden na beëindiging van het gesprek uitgeschakeld.

als je de headset los van de intercom wilt gebruiken om naar audio via de aux-ingang te luisteren of als een standalone headset met bluetooth®-technologie om te bellen, moet je de automatische uitschakelfunctie uitzetten voor ononderbroken functionaliteit. raadpleeg de schakelaars van de bedieningsmodule instellen voor meer informatie over de automatische uitschakelfunctie.