Een Bluetooth®-apparaat koppelen (alleen Bluetooth-modellen)

om het bluetooth®-apparaat te gebruiken met het bose®-product, moeten deze zijn gekoppeld. voer de volgende stappen uit om de twee apparaten te koppelen via bluetooth®.

De headset aan een telefoon met Bluetooth® koppelen.

schakel de headset in door de aan/uit-knop ingedrukt te houden tot het aan/uit-lampje groen of oranje is. als het aan/uit-lampje rood is, is de accu bijna leeg en kan de bluetooth®-modus niet worden geactiveerd. de functie is dan uitgeschakeld om energie te besparen.

Aan/uit-knop

Aan/uit-lampje

zet de multifunctionele schakelaar in de bovenste of middelste positie, niet in de onderste positie ('off').

Multifunctionele schakelaar

druk eenmaal op de bluetooth®-functieknop om bluetooth® te activeren. het bluetooth®-lampje begint twee keer te knipperen voor elke keer dat het aan/uit-lampje knippert.

Bluetooth®-functieknop

Bluetooth®-lampje

schakel de koppelmodus van de headset in door de bluetooth®-functieknop op de bedieningsmodule minstens 5 seconden ingedrukt te houden. het bluetooth®-lampje begint langzaam te knipperen.

schakel bluetooth® in op de telefoon. gewoonlijk doe je dit via het menu "setup" (instellingen), "connect" (verbinden), "wireless" (draadloos) of "bluetooth®".

in het bluetooth®-menu van de telefoon schakel je de optie in om een bluetooth®-apparaat te "scannen", "zoeken", "ontdekken" of "toe te voegen".

Selecteer "BOSE A20" op de telefoon. Je wordt gevraagd of je wilt koppelen aan dit apparaat. Ga akkoord door op "Yes" (Ja) of "OK" te tikken en voer eventueel het wachtwoord of '0000' (vier nullen) in.

het bluetooth®-lampje en aan/uit-lampje gaan gelijktijdig knipperen om aan te geven dat de koppeling is voltooid.

Opnieuw verbinden met een eerder gekoppelde telefoon

zet de multifunctionele schakelaar in de bovenste of middelste positie.

druk kort op de bluetooth®-functieknop op de bedieningsmodule van de headset.

Opmerking: de headset probeert automatisch vijf minuten lang de verbinding te herstellen nadat de verbinding met de telefoon is verbroken.