WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

De schakelaars van de bedieningsmodule instellen

Met de schakelaars kun je de functie voor automatisch uitschakelen bedienen en de intercom-audio selecteren.

De schakelaars in een andere positie zetten:

Open het batterijvak. Als je hierbij hulp nodig hebt, lees je Het batterijvak

Verwijder de batterijen. De schakelaars AUDIO en AUTO-OFF zijn nu zichtbaar.

Gebruik een pen of een kleine, platte schroevendraaier om de schakelaar in een andere positie te zetten.

In de volgende lijst staan de verschillende posities, de standaardinstelling en de functie van elke schakelaar:

functie auto off (automatisch uitschakelen) (on, off standaard: on):
als de schakelaar op on staat, wordt de headset uitgeschakeld nadat deze 3 – 9 minuten niet is gebruikt. als de headset is uitgeschakeld, blijft de acoustic noise cancelling®-technologie actief totdat je de aan/uit-knop minstens één seconde ingedrukt houdt.

mono/stereo-selectie (mono, stereo standaard: mono):
selecteer mono voor audio in beide oren vanaf een mono-intercom. selecteer stereo voor verbinding met een vliegtuig met een stereo-intercom.

Functie Auto off (Automatisch uitschakelen)

Deze functie detecteert het als de headset niet in gebruik is en schakelt deze na een paar minuten uit om accustroom te besparen. De exacte tijd voor het uitschakelen kan tussen de 3 en 9 minuten variëren.

Als de headset alleen batterijstroom gebruikt en niet op een intercom is aangesloten, wordt deze zelfs uitgeschakeld als er audio via de aux-ingang wordt afgespeeld.

bij het voeren van een telefoongesprek via een headset die niet op een intercom is aangesloten, wordt de headset ongeveer drie seconden nadat het gesprek is beëindigd uitgeschakeld (alleen voor bedieningsmodules waarop bluetooth® is ingeschakeld).

Als je via een headset die niet is aangesloten op de intercom audio via de aux-ingang wilt beluisteren of gesprekken wilt voeren en ontvangen, moet je deze functie uitschakelen zodat de headset zonder onderbreking geluid kan blijven doorgeven.