Winkels Winkelmand

6 februari 2018


MET DE VERBETERDE BOSE DRAADLOZE SOUNDSPORT FREE HEADPHONES TRAIN JE NU NÓG BETER

6 februari 2018 – Bose komt met een nieuwe uitbreiding op zijn headphone-aanbod. De nieuwe draadloze SoundSport® Free hoofdtelefoon biedt verbeterde mogelijkheden en een nieuwe manier om te sporten met muziek – en dat met twee verbazend kleine oordoppen. De nieuwe SoundSport Free headphones is beschikbaar vanaf 7 februari voor 199,95 EUR.

“De SoundSport Free biedt dat wat mensen in een sport-headphone zoeken: een technisch geavanceerde oplossing in de vorm van twee robuuste oordoppen die stevig en comfortabel zitten. Daarbij bieden ze uitstekende signaalsterkte en bieden geweldig geluid,” aldus Brian Maguire, directeur van Bose on-the-go Products.

DE SOUNDSPORT FREE HEADPHONES

De SoundSport Free headphones zijn ontwikkeld met het oog op de perfecte balans tussen formaat, performance, vermogen en stabiliteit – allemaal in een draadloos, sportief geoptimaliseerd ontwerp.

De headphones wegen 18 gram inclusief de StayHear®+ oordopjes en meten slechts 3.1 bij 2.5 bij 3 cm (hxbxd). Ze beschikken over een ingebouwd antennesysteem dat de oordoppen met elkaar verbindt en met de smartphone of tablet waaraan ze gekoppeld zijn. Het maakt niet uit of je je smartphone in je sporttas, je broekzak of aan je arm draagt, zolang het maar binnen een straal van 10 meter is. In combinatie met een piepklein akoestisch pakket met daarin Bose digitale signaalverwerking, een volume-geoptimaliseerde EQ en een oplaadbare lithium-ion batterij levert de SoundSport Free tot 5 uur krachtige, heldere muziek, zonder kraken, tikken of ruis.

De SoundSport Free headphones zijn gemaakt voor intensieve focustrainingen. Bose’s StayHear®+ Sport-vleugels staan garant voor urenlang stevig en comfortabel draagplezier. Bovendien zijn ze met hun IPX4 waterdichtheidsscore bestand tegen zweet en regen door alle seizoenen heen. En met een druk op de knop van je rechter oordop bieden ze gemakkelijke toegang tot je smartphone en de virtual assistant.

SoundSport Free headphones zijn meteen klaar voor gebruik en vallen op door hun schitterende hoogglans afwerking. De oplaadetui houdt de oordoppen met een magneet op hun plaats, doet dienst als opbergdoos en levert twee extra oplaadbeurten voor nog eens 10 uur muziekplezier. De nieuwe “Find My Buds”-functie van de Bose Connect App laat zien waar en wanneer je je oordoppen voor het laatst hebt gebruikt, zodat je ze snel kan terugvinden.

KLEUREN EN BESCHIKBAARHEID

De SoundSport Free hoofdtelefoon wordt in drie kleuren geleverd; Zwart, Midnight Blue met Citroengeel en Bright Orange met Midnight Blue. Ze worden verkocht via Bose Stores, Bosebelgium.be en erkende Bose dealers.

OVER BOSE

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

###

Persbericht als PDF

GERELATEERDE INHOUD


AFBEELDINGEN

SoundSport Free draadloze oortjes
 SoundSport Free draadloze oortjes - Midn....
 SoundSport Free draadloze oortjes - Brig....
SoundSport Free draadloze oortjes - Midn....
 SoundSport Free draadloze oortjes - Zwar....
SoundSport Free oplaadstation
SoundSport Free oplaadstation
SoundSport Free oplaadstation
SoundSport Free draadloze oortjes
SoundSport Free draadloze oortjes
SoundSport Free draadloze oortjes
 SoundSport Free draadloze oortjes
 SoundSport Free draadloze oortjes
 SoundSport Free draadloze oortjes
 SoundSport Free draadloze oortjes

VIDEO'S

Geen resultaten gevonden