De Google Assistent gebruiken met smartproducten van Bose

Van toepassing op:

Met de Google Assistent kun je producten bedienen met je stem. Met de Bose Music-app kun je op elk gewenst moment de spraakbediening van je product aanzetten.

Opmerking: De Google Assistent is niet beschikbaar in alle landen en talen.

De Google Assistent toevoegen aan je product:

Als je thuis meerdere producten hebt, wordt aanbevolen voor elk product hetzelfde Google-account te gebruiken voor een consistente ervaring in het hele huis.

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer het product waarvoor je de Google Assistent wilt toevoegen

Tik op de productafbeelding in de rechterbenedenhoek

Tik op Instellingen > voice assistant en selecteer de Google Assistent

Volg de instructies van de app om je Google-account te koppelen

Praten met de Google Assistent

Om het product op te roepen, zeg je ‘Hé Google’ of raak je de actieknop ○ aan; daarna kun je een opdracht geven. Bijvoorbeeld:

• Hé Google, speel hiphop af
  • Hé Google, heb ik vandaag een paraplu nodig?
  • Hé Google, volgende nummer
  • Hé Google, stel een timer in op 10 minuten
  • Hé Google, wat voor weer is het vandaag?

Als je meerdere producten hebt, kun je een bepaald product bedienen door de naam te noemen die je het product in de Bose Music-app hebt gegeven. Als je het product ‘Keuken’ hebt genoemd, zeg je: ‘Hé Google, speel hiphop af in de keuken’

Als je een muziekdienst wilt activeren met een spraakopdracht, moet je de dienst toevoegen aan je Google Home-app via Instellingen > Gekoppelde media-accounts. Opmerking: Niet alle muziekdiensten kunnen worden geactiveerd via een spraakopdracht