Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45
Man werkt vanuit huis met zwarte Bose Noise Cancelling Headphones 700

Rapporten en informatiebronnen

DUURZAAMHEIDSRAPPORTEN

Onze duurzaamheidsrapporten zijn een belangrijk communicatiekanaal waarlangs we onze vorderingen, prioriteiten en inzet kunnen delen met stakeholders. Elke twee jaar publiceert Bose een uitgebreid duurzaamheidsrapport. Elk ander jaar publiceren we een korte rapportupdate over onze belangrijkste statistieken en de activiteiten met de meeste impact. Medewerkers uit de hele organisatie dragen bij aan dit rapport door hun activiteiten op het gebied van duurzaamheid bij Bose te delen. We nodigen je uit onze verhalen te lezen om meer te weten te komen over duurzaamheid bij Bose.

INTEGER ZAKENDOEN

Bose Corporation is lid van de Responsible Business Alliance (RBA) en ondersteunt de visie en doelstellingen van de RBA volledig. We volgen onze eigen interne gedragscode, evenals de normen in de Responsible Business Alliance-gedragscode.

BOSE-GEDRAGSCODE VOOR LEVERANCIERS

Bij Bose Corporation zijn we geobsedeerd door de details die voor onze klanten van belang zijn. Wij voeren onze activiteiten uit op integere wijze en in overeenstemming met onze interne ethische gedragscode, en we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We stimuleren innovatie in alle aspecten van ons werk en helpen onze klanten en werknemers zich volledig te ontplooien.

Wij verwachten van onze leveranciers dat zij hetzelfde doen. Als lid van de Responsible Business Alliance (voorheen de Electronic Industry Citizenship Coalition) volgt Bose de Responsible Business Alliance-gedragscode (RBA). Hierin is een reeks normen voor sociale, ecologische en ethische praktijken binnen de elektronicabranche en de gerelateerde toeleveringsketen vastgelegd. Bose verwacht dat zijn leveranciers de RBA-gedragscode naleven, evenals alle toepasselijke lokale wetten en voorschriften.