Gratis verzending en retournering
 
QuietControl 30 wireless headphones op een tafel

Rapporten en informatiebronnen

DUURZAAMHEIDSRAPPORTEN

Onze duurzaamheidsrapporten zijn een belangrijk communicatiekanaal waarlangs we onze vorderingen, prioriteiten en inzet met stakeholders kunnen delen. Elke twee jaar publiceert Bose een compleet duurzaamheidsrapport met standaard openbaarmakingen volgens de Global Reporting Initiative-richtlijnen (GRI). Elk ander jaar publiceren we een korte rapportupdate over onze belangrijkste statistieken en de activiteiten met de meeste impact.

BOSE-GEDRAGSCODE VOOR LEVERANCIERS

Bij Bose Corporation (Bose) zijn we geobsedeerd door de details die voor onze klanten van belang zijn. Wij voeren onze activiteiten uit op integere wijze en in overeenstemming met onze interne ethische gedragscode, en we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We stimuleren innovatie in alle aspecten van ons werk en helpen onze klanten en werknemers zich volledig te ontplooien.

Wij verwachten van onze leveranciers dat zij hetzelfde doen. Als lid van de Responsible Business Alliance (voorheen de Electronic Industry Citizenship Coalition) hanteert Bose de Responsible Business Alliance-gedragscode (RBA). Hierin zijn een reeks normen voor sociale, ecologische en ethische praktijken binnen de elektronicabranche en de gerelateerde toeleveringsketen vastgelegd. Bose verwacht dat zijn leveranciers de RBA-gedragscode naleven, evenals alle toepasselijke lokale wetten en voorschriften.