WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Stedelijke gebouwen en verkeer

Onze benadering

Duurzaamheid maakt deel uit van de essentie en waarden van Bose, die de basis vormen van ons streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan integriteit en respect. Ons doel is duurzaamheid ondernemingsbreed toe te passen bij alle activiteiten, zodat het onze manier van denken en zakendoen doordringt.

Het duurzaamheidsprogramma van Bose heeft betrekking op de sociale, ecologische en bestuurlijke verantwoordelijkheden van ons bedrijf. Onze ambitie is maatschappelijk verantwoord te ondernemen en milieubewustheid in alle facetten van onze activiteiten te implementeren. Zodoende hebben we een meerjarige duurzaamheidsstrategie ontwikkeld die onze klanten meerwaarde biedt door innovatie van onze producten te stimuleren, onze medewerkers helpt hun volledige potentieel te benutten en op zinvolle manieren iets probeert terug te geven aan de gemeenschap.

Onze meest recente materialiteitsbeoordeling is in 2021 uitgevoerd, en momenteel zijn we bezig onze strategie en doelstellingen voortdurend aan te passen om vooruitgang te boeken met de acties van onze organisatie en onze positieve impact te vergroten.