Bose Smart Speaker 500

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiobronnen wijzigen

Uw product heeft een audio-ingang voor de aansluiting van een ander apparaat. Leer hoe u van ingang wisselt op uw product om de verschillende geluidsbronnen te horen die u hebt aangesloten.

Een audiobron selecteren:

Er zijn een paar verschillende manieren om te selecteren waarnaar u wilt luisteren. Ontdek hoe je selecties kunt maken met de knoppen op je product of de Bose Music-app.

Met de knoppen op uw product.

Druk boven op uw product op de knoppen Blueooth®, AUX of Preset om een bron te selecteren.

De AUX-, Bluetooth- of AirPlay-bron selecteren in de Bose Music-app

1. Tik in de Bose Music-app op de knop Source
    Tip: Als  er een ander product wordt weergegeven, tikt u op het pictogram Mijn Bose icon Selecteer uw product in de linkerbovenhoek en raak vervolgens de knop Bron aan

2. Selecteer de gewenste bron (AUX, Bluetooth of AirPlay)

Een muziekservice selecteren in de Bose Music-app

1. Tik in de Bose Music-app op Music Note ico nin de rechteronderin
    Tip: Als  er een ander product wordt weergegeven, tikt u op het pictogram Mijn Bose icon Selecteer uw product in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op het pictogram Music Note

2. Veeg onder Bladerende balk met muziekservices naar links of rechts om de muziekservices te bekijken die u aan uw Bose-account hebt toegevoegd
    Opmerking: TuneI nalways verschijnt in de balk met muziekservices. U hoeft deze service niet toe te voegen en deze kan niet worden verwijderd

3. Tik op de naam van de muziekservice om de inhoud ervan te zoeken of te bladeren.