Bose QuietComfort® Earbuds II

Verkocht vanaf 2022 tot 2024

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Product werkt niet na update

Als uw product niet meer reageert of niet meer naar verwachting kan worden gebruikt nadat een update is geïnstalleerd, probeert u het volgende:

Probeer het volgende:

1. Plaats de oordopjes in de hoes en sluit het deksel. Zorg er bij beide oordopjes voor dat de oordopjes op hun plaats klikken en dat het LED-lampje gaat branden. Als het LED-lampje niet gaat branden, drukt u het oordopje omlaag totdat het LED-lampje gaat branden.
  2. Sluit de Bose Music App.
  3. Houd de Bluetooth -knop op de achterkant van de hoes 40 seconden ingedrukt terwijl het deksel is gesloten. Hierdoor worden de oordopjes gereset. Let op: Er is geen LED-activiteit om aan te geven dat de reset is voltooid.
  4. Open het deksel en wacht tot de bovenste LED stopt met knipperen.
  5. Verwijder het rechteroordopje en leg het buiten de hoes. Doe dan dezelfde Fo rleft bud.
  6. Open het menu Bluetooth-instellingen op uw mobiele apparaat en controleer of u verbinding hebt. Als dit niet het geval is, klikt u op „verbinden”.
  7. Open de Bose Music App en selecteer de QuietComfort-oordopjes II om de productpagina van de app te openen en verbinding te maken.
  8. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, moet de productpagina aangeven dat er een software-update is gestart. Laat de oordopjes buiten de hoes (niet in uw oren) en in de buurt van uw mobiele apparaat liggen. Houd de Bose Music App open terwijl de overdracht is voltooid.
  9. Zodra de firmware-overdracht is voltooid, volgt u de instructies in de app om de firmware-update te voltooien. (Tijdens het proces wordt u gevraagd om de knoppen te plaatsen in het geval en het deksel te sluiten.)
  10. Als u klaar bent, verwijdert u de oordopjes, maakt u verbinding met de Bose Music-app, een dtap e esettings-pictogram  In de rechterbovenhoek van de QuietComfort Earbud II app-pagina.
  11. Selecteer „Technische info” en controleer of de firmwareversie 1.3.26 is.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.