Bose TV Speaker

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Uw product instellen

Leer hoe u uw product instelt, componenten aansluit en profiteert van de voordelen van alle functies.

Bepaal waar u uw product moet plaatsen.

Voor suggesties voor het plaatsen van luidsprekers raadpleegt u het plaatsen en positionerenvan de luidsprekers .

Sluit uw product aan:

Sluit het netsnoer van uw product aan op een stopcontact.

Sluit uw product aan:

Een tv verbinden via een HDMI (ARC)-aansluiting

1. Sluit een HDMI-kabel aan op de HDMI- aansluiting (ARC) van uw TV en de luidspreker
  2. Sluit uw andere apparaten aan (bijv. Kabelbox of Blu-ray-speler) naar de beschikbare ingangen op uw TV
  3. Schakel ARC en CECin het TV-menu in. (Opmerking: TV's kunnen naar CEC verwijzen onder verschillende namen en kunnen deze standaard inschakelen)

Een tv verbinden zonder een HDMI (ARC)-aansluiting

1. Sluit de OPTICAL IN -aansluiting van uw luidspreker aan op de OPTICAL OUT-aansluiting van uw TV. Op TV's kan deze aansluiting worden aangeduid met Digital out, Optical Outputof S/PDIF
    Tip: Als uw TV geen optische uitgang heeft, sluit u de AUX IN -aansluiting van uw luidspreker aan op de 3,5 mm- of dubbele RCA-uitgangen van uw TV. Op TV's kan deze aansluiting worden aangeduid met Audio out of Heaphones. Bij aansluiting op de rode en witte dubbele RCA-aansluitingen op de TV kan een stereo-RCA-naar-1/8" (3,5 mm) adapter worden gebruikt
  2. Als de verbinding tot stand is gebracht, opent u het TV-menu en zoekt u naar audio- of geluidsinstellingen. Zoek en selecteer de optie om de luidsprekers van uw TV uit te schakelen
  3. Als de luidsprekers van uw TV zijn uitgeschakeld, zoekt u naar een optie voor audio-uitvoer . Stel deze optie in op vast, indien beschikbaar. Als de optie niet beschikbaar is, zet je het volume van de tv op de hoogste stand.

Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Verbinding maken met een optionele basmodule

Zie de basmodule aansluitenvoor meer informatie.

Meer dan één apparaat aansluiten op je speaker

Indien nodig kunt u maximaal drie apparaten aansluiten via de HDMI- , OPTICAL IN - en AUX IN -aansluitingen van de luidspreker. In deze instellingen drukt u op de TV -knop op uw afstandsbediening en schakelt u alleen het apparaat in dat u wilt horen. Als er meer dan één apparaat is ingeschakeld, selecteert de luidspreker automatisch het apparaat dat het eerst detecteert, wat mogelijk niet het apparaat is dat u wilt horen.