Wave® radio/cd

Verkocht vanaf 1998 tot 2018

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een alarm instellen

Uw systeem heeft een alarm dat kan worden ingesteld om u op een opgegeven tijdstip te waarschuwen. Leer hoe u het alarm in- of uitschakelt.

Een wekker instellen:

Alarm 1

1. Druk op de knop Alarm instellen zodat Alarm 1 begint te knipperen op het syste mdisplay
  2. Druk op de knoppen tijd < of tijd > om een alarmtijd in te stellen, of houd de knoppen ingedrukt om sneller te bladeren

Alarm 2

1. Druk op de knop Alarm instellen zodat Alarm 1 begint te knipperen op het syste mdisplay
  2. Druk herhaaldelijk op Alarm Setup totdat Alarm 2 begint te knipperen de syste mdisplay
  3. Druk op de knoppen tijd < of tijd > om een alarmtijd in te stellen, of houd de knoppen ingedrukt om sneller te bladeren

Alarmen in- of uitschakelen:

Druk boven op uw product op de knoppen Alarm 1 en/of Alarm 2 om Alarm 1 en Alarm 2 in of uit te schakelen. Indien ingeschakeld verschijnen Alarm  1 en/of Alarm 2 aan de linkerkant van het systeemdisplay.

Alarmen instellen:

Alarm instellen 1

1. Druk op de knop Alarm instellen : Alarm 1 knippert op het display van het product.
  2. Druk op de knop nvoor de bron die u wilt horen wanneer het alarm afgaat:
    • Als u radio- of cd-audio wilt horen, drukt u op de knoppen AM, FM of CD en selecteert u vervolgens een radiozender of cd-track met de knoppen Track/Tune
    • Om het zoemergeluid te horen, drukt u op de bronknop die op het display wordt weergegeven (d.w.z. Als FM op het display staat, drukt u op de FM -knop):  Het pictogram zoemer verschijnt
  3. Druk op de volumeknoppen om het volume van het alarm in te stellen van 10 tot 99

Alarm instellen 2

1. Druk op de knop Alarm instellen : Alarm 1 knippert op het display van het product.
  2. Druk op Alarm Setup totdat Alarm 2 op het display verschijnt
  3. Druk op de knop nvoor de bron die u wilt horen wanneer het alarm afgaat:
    • Als u radio- of cd-audio wilt horen, drukt u op de knoppen AM, FM of CD en selecteert u vervolgens een radiozender of cd-track met de knoppen Track/Tune
    • Om het zoemergeluid te horen, drukt u op de bronknop die op het display wordt weergegeven (d.w.z. Als FM op het display staat, drukt u op de FM -knop):  Het pictogram zoemer verschijnt
  4. Druk op de volumeknoppen om het volume van het alarm in te stellen van 10 tot 99