SoundSport Pulse wireless headphones

Verkocht vanaf 2016 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De hartslagsensor gebruiken

Wanneer je de Bose-app opent en je hoofdtelefoon aansluit, moet je het hartslagpictogram zien bewegen terwijl de hoofdtelefoon je hartslag zoekt. Zodra de hartslag is gedetecteerd, hoort u „hartslag gedetecteerd” in de hoofdtelefoon en verandert het hartfrequentiepictogram in het hartfrequentienummer. De optische sensor van het linkeroordopje moet contact maken met de huid om de hartslag af te lezen.

Houd je hartslag in de Bose Connect-app in de gaten.

Opmerking: Zorg ervoor dat het linkeroordopje goed en stevig in je linkeroor zit, zodat de esenso rin het oordopje je de hartslag kan detecteren.

Als je hoofdtelefoon eenmaal is aangesloten, verschijnt het symbool van het hart in de Bose Connect-app terwijl je hartslag wordt gedetecteerd.

Animated heart icon

Als de headset eenmaal is gedetecteerd, hoort u „hartslag gedetecteerd” en wordt het hartpictogram in de ap pis vervangen door uw hartslag.

Heart icon with heart rate

TA pthe heart icon voor een weergave op volledig scherm van uw hartslag.

Heart rate screen

Gebruik een fitness-app om uw hartslag weer te geven.

Verschillende apps, waaronder MapMyRun, RunKeeper, Endomondo en andere, kunnen uw hartslag weergeven terwijl de hoofdtelefoon is aangesloten op het apparaat waarop de app wordt uitgevoerd. Aangezien verschillende apps verschillende instellingen en beschikbaarheid van hartslag hebben, zijn er hier talloze tips:
  1. Zoek in de instellingen van uw fitness-app naar iets dat lijkt op apparaten, Hardware of Heart Rate Monitor, de nvolg de instructies van de app om een hartslagsensor te zoeken of er verbinding mee te maken – uw hoofdtelefoon.
  2. In sommige apps moet u   HR-Bose SoundSport Pulse niet selecteren in de app-lijst met beschikbare apparaten
  3. Bij sommige app -smight wordt alleen uw hartslag weergegeven na het selecteren van een bepaalde hartslag Start de workout
  4. Voor sommige fitness-apps is een betaald abonnement nodig voor een volledige functieset, inclusief hartslagbewaking
  5. Het linkeroordopje detecteert uw hartslag. Zorg ervoor dat deze tijdens het gebruik goed op uw oor past uw workout
  6. Als de app een Help-menu heeft, raadpleegt u deze voor meer informatie over het integreren van uw hoofdtelefoon met de app