Bose Smart Soundbar 900

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

HDMI-CEC in- of uitschakelen

CEC (Consumer Electronics Controls) is een manier waarop communicatie en bewerkingen kunnen plaatsvinden tussen apparaten die zijn aangesloten met HDMI-kabels. Met deze functie kan het ene apparaat de basisfuncties van een ander apparaat bedienen, zoals het uitschakelen van een apparaat of het wijzigen van de geselecteerde ingang van een TV.

Hiermee schakelt u HDMI-CEC in of uit.

1. Tik in de Bose Music-app op het pictogram Instellingen icon in de rechterbovenhoek.
    Tip: Als er een ander product wordt weergegeven, tikt u op het pictogram Mijn Bose icon selecteer in de linkerbovenhoek het gewenste product.
  2. Blader omlaag naar het gedeelte aan/uit en selecteer Advanced CEC.

3. Tik op de cirkel naast de gewenste optie om deze te selecteren:
    • Op: Hiermee schakelt u CEC in (standaardinstelling).
    • Optie 2: Deze optie lost de meeste CEC-gerelateerde problemen met oudere apparaten op. Probeer deze instelling als u geen onverwachte controle over bepaalde apparaten kunt krijgen of ervaren.
    • Optie 3: Gebruik deze optie als een TV niet het verwachte 'Power On'-commando verzendt wanneer deze wordt ingeschakeld.
    • Optie 4: Gebruik deze optie als een TV geen geluid naar de SoundBar stuurt of wanneer de TV geluid via de luidsprekers afspeelt in plaats van via de SoundBar.
    • Optie 5: Gebruik deze optie als de HDMI-verbinding met de TV is verbroken en het geluid niet terugkeert na het opnieuw aansluiten.
    • Optie 6: Gebruik deze optie als een TV (of een ander HDMI-apparaat) snel weer wordt ingeschakeld nadat deze is uitgeschakeld.
    • Optie 7: Gebruik deze optie als een TV niet het verwachte 'aan'-commando verzendt en de TV niet goed reageert wanneer deze wordt uitgeschakeld.
    • Uit: Hiermee schakelt u CEC uit.
    advanced CEC screen

4. Als u klaar bent, tikt u op de pijl naar links in de linkerbovenhoek om terug te keren naar het vorige scherm. Tik vervolgens op de X om het menu Instellingen te verlaten.