Bose TV Speaker

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Auto-wake in- of uitschakelen

Met Auto-wake kunt u uw product inschakelen zonder afstandsbediening. Je Bose-product kan bijvoorbeeld automatisch worden ingeschakeld wanneer je je tv of kabelbox inschakelt.

Hiermee schakelt u de functie automatisch wekken in of uit.

TV's of apparaten aangesloten op uw luidspreker

Als Auto-wake is ingeschakeld, wordt het systeem automatisch ingeschakeld wanneer er geluid wordt ontvangen. Als Auto-wake is uitgeschakeld, wordt het systeem alleen ingeschakeld als u op de aan/uit-knop op de afstandsbediening drukt. (Opmerking: Als het apparaat is aangesloten via HDMI, kan de HDMI-CEC-functie [Consumer Electronics Control/regeling voor consumentenelektronica] op uw TV het apparaat automatisch in- of uitschakelen, waardoor de instelling voor automatisch wekken wordt genegeerd.)

Houd op de afstandsbediening de aan/uit -knop ongeveer vijf seconden ingedrukt tot u een toon hoort en het lampje op uw product oranje knippert. Een oplopende toon betekent dat Auto-wake is ingeschakeld; een aflopende toon betekent dat Auto-wake is uitgeschakeld.

Bluetooth®-apparaten

De functie voor automatisch wekken is bedoeld voor apparaten die zijn aangesloten op uw luidspreker. Zie het bovenstaande gedeelte voor meer informatie.

Draadloze Bluetooth-apparaten kunnen uw luidspreker inschakelen, zelfs als de functie voor automatisch wekken is uitgeschakeld. Ga naar het Bluetooth-menu op een apparaat dat u eerder hebt aangesloten (bijv. smartphone of tablet), selecteert u uw luidspreker, waarna de luidspreker wordt ingeschakeld. (Tip: Voor Bluetooth-apparaten die u nog niet eerder hebt aangesloten, moet u een keer aansluiten voordat dit werkt. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.