Bose QuietComfort® SE headphones

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Afspelen regelen

De transportbesturing van uw product (d.w.z. afspelen/pauzeren, stoppen en vooruit/terug springen) kan de audio regelen die op het aangesloten apparaat wordt afgespeeld. Dit is handig om het afspelen van het aangesloten apparaat rechtstreeks vanaf je Bose-product.

Knoppen voor de hoofdtelefoon

Afspelen en volume regelen

Function Headphones operation
Afspelen of pauzeren Druk eenmaal op de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen)
Ski -pforward Dubbeldruk op de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen)
Drie keer achteruit spoelen met de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen)
Volume omhoog Druk op de knop + . Als u het volume snel wilt verhogen, houdt u de knop + ingedrukt
Volume omlaag Druk op de knop. Als u het volume snel wilt verlagen, houdt u de knop – ingedrukt

Telefoongesprekken

De multifunctionele knop bevindt zich aan de achterkant van de rechteroorschelp. De microfoon bevindt zich aan de voorkant van de rechteroorschelp. De actieknop bevindt zich aan de achterkant van de linker oorschelp.

Function Headphones operation
Een gesprek aannemen of beëindigen Druk eenmaal op de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen)
Een inkomend gesprek weigeren Houd de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen) ingedrukt voor op een avond
Neem het tweede gesprek aan en zet het huidige gesprek in de wacht terwijl er een gesprek gaande is en een tweede inkomende oproep overgaat. Druk op de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen).
Een tweede gesprek weigeren en het huidige gesprek in stand houden terwijl een tweede inkomend gesprek overgaat, houdt u de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen) 1 seconde ingedrukt
Schakelen tussen twee gesprekken terwijl er twee gesprekken actief zijn, drukt u twee keer op de multifunctionele knop (die zich tussen de volumeknoppen bevindt).
Maak een telefonische vergadering terwijl er twee gesprekken actief zijn, houdt u de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen) 3 seconden ingedrukt.
Een gesprek in-/uitschakelen Druk tijdens een gesprek twee keer op de actieknop
BELANGRIJK: U moet gesproken aanwijzingen inschakelen om te horen wanneer de hoofdtelefoon is gedempt.
Hierdoor wordt de microfoon op het bronapparaat niet gedempt, alleen de headset. Daarom ziet u de microfoon niet gedempt op het bronapparaat.
Opmerking: Sommige van deze functies worden mogelijk niet door alle apparaten of apps ondersteund

Noise-cancelling modi

Noise cancelling vermindert ongewenst omgevingsgeluid, waardoor het afspelen helderder en natuurgetrouwer klinkt. U kunt kiezen tussen twee noise cancelling-modi: Stil en Geen NC.
  • In de stille modus kunt u afleiding blokkeren door het hoogste niveau van ruisonderdrukking te gebruiken
  • De modus Geen NC biedt volledige transparantie, zodat u uw omgeving blijft horen terwijl u naar uw audio luistert. Kies uw noise noise-cancelling modus op basis van uw luistervoorkeuren en omgeving
Als u wilt schakelen tussen de stille modus en de Aware-modus, drukt u op de actieknop (aan de achterkant van de linkeroorschelp).

Spraakbediening openen

U kunt de hoofdtelefoon gebruiken om de spraakbediening op uw mobiele apparaat te bedienen en de multifunctionele knop (tussen de volumeknoppen) 1 seconde ingedrukt te houden.
Opmerking: U hebt geen toegang tot spraakbediening terwijl u aan het bellen bent.