Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De headset dragen en verstellen

De headset op de juiste manier dragen

Een goede pasvorm is belangrijk voor zowel het comfort als voor optimale onderdrukking van omgevingsgeluid. Hier volgen enkele richtlijnen:

Gebruik de markeringen voor links (L) en rechts (R) boven de zijsteunen voor de juiste positie van de headset

Zet de headset op je hoofd en verstel de hoofdband zodanig dat de zijsteunen boven je oren rusten

Maak de laatste aanpassingen in een luidruchtige omgeving met de headset ingeschakeld. Bij veel lawaai, zoals tijdens het opstijgen, merk je mogelijk dat de noise cancelling heel even afneemt omdat de headset de tijdelijke verandering van luchtdruk compenseert.

Omstandigheden die van invloed zijn op de pasvorm

Als je een laag, rommelend geluid hoort of als de noise cancelling vaak korte tijd uitvalt, zit de headset mogelijk niet goed of zijn de poorten van de oordopjes verstopt. Tijdens een lange vlucht voel je mogelijk een lichte druk. Je kunt dit oplossen door de hoofdband te verstellen. Naarmate je de headset gebruikt, kom je er vanzelf achter hoe hij moet klinken en moet zitten.

Plaats van de microfoon

De plaats van de microfoon is belangrijk voor duidelijke communicatie. Zet de headset op je hoofd en pas de microfoon als volgt aan:

Beweeg de arm van de microfoon met je vingers omhoog of omlaag totdat hij zich precies voor je mond bevindt.

Duw de microfoon dichter naar je lippen. Plaats de microfoon met de witte markering richting je lippen en houd deze ongeveer 1,5 cm van je lippen verwijderd – deze horen de microfoon niet aan te raken

Vergeet niet om vóór de vlucht te testen of de headset werkt

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback