De knoppen van de hoofdtelefoon gebruiken

De knoppen op de hoofdtelefoon bevinden zich op de in-line afstandsbediening onder de rechteroortelefoon.

Volume hoger

Multifunctionele knop

Volume lager

Functies voor het afspelen van media en voor het volume

Afspelen/pauzeren:
Druk op de multifunctionele knop.

Vooruit:
Druk tweemaal snel achter elkaar op de multifunctionele knop.

Achteruit:
Druk driemaal snel achter elkaar op de multifunctionele knop.

Snel vooruit:
Druk tweemaal snel achter elkaar op de multifunctionele knop en houd deze de tweede keer ingedrukt.

Snel terug:
Druk driemaal snel achter elkaar op de multifunctionele knop en houd deze de derde keer ingedrukt.

Volume hoger:
Druk op +

Volume lager:
Druk op -

Belfuncties

Een oproep beantwoorden:
Druk op de multifunctionele knop.

Een oproep beëindigen:
Druk op de multifunctionele knop.

Een inkomende oproep weigeren:
Houd de multifunctionele knop één seconde ingedrukt.

Een tweede inkomende oproep beantwoorden en de huidige oproep in de wacht zetten:
Druk tijdens de oproep eenmaal op de multifunctionele knop.

Een tweede inkomende oproep weigeren en doorgaan met de huidige oproep:
Terwijl je met een oproep bezig bent, houd je de multifunctionele knop één seconde ingedrukt.

Schakelen tussen twee oproepen:
Druk bij twee actieve oproepen tweemaal op de multifunctionele knop.

Een conferentiegesprek starten:
Houd bij twee actieve oproepen de multifunctionele knop één seconde ingedrukt

Spraakbediening activeren:
Terwijl je niet met een oproep bezig bent, houd je de multifunctionele knop één seconde ingedrukt. Raadpleeg de gebruikershandleiding van je apparaat voor informatie over de compatibiliteit en het gebruik van deze functie.

Het geluid van een oproep in-/uitschakelen:
Terwijl je bezig bent met een oproep druk je tegelijk op + en -.

Ruisonderdrukking

Ruisonderdrukking verhogen (omgevingsgeluiden blokkeren):
Houd ▲ ingedrukt tot de gewenste instelling is bereikt.

Ruisonderdrukking verlagen (meer omgevingsgeluiden horen):
Houd ▼ ingedrukt tot de gewenste instelling is bereikt.