Muziek delen gebruiken

Met Muziek delen kun je samen naar muziek luisteren. Deel ervaringen met twee draadloze Bose-hoofdtelefoons: luister samen terwijl een van jullie de muziek regelt.

Opmerking: De volgende appafbeeldingen kunnen variëren, afhankelijk van de producten die je hebt gekoppeld. De procedure is hetzelfde.

Tik in de Bose Connect-app op het pictogram Muziek delen (twee hoofdtelefoons) linksonder. Als je geen pictogram ziet, controleer dan of de laatste versie van de app en de productfirmware is geïnstalleerd.

Smartphonescherm met het pictogram Muziek delen.

Opmerking: Als je een voice assistant gebruikt, wordt er een bericht weergegeven dat je tijdens het gebruik van Muziek delen geen toegang hebt tot je assistant.

Smartphonescherm met het bericht dat de gebruiker tijdens het gebruik van Muziek delen geen toegang heeft tot de assistant.

Tik op CONTINUE (DOORGAAN) en vervolgens op GET STARTED (AAN DE SLAG).

Scherm Muziek delen met de knop DOORGAAN.
Scherm Muziek delen met knop AAN DE SLAG.

De Connect-app toont alle beschikbare apparaten in de buurt. Zoek de tweede hoofdtelefoon die je wilt koppelen door naar links of rechts te vegen.

Opmerking: Als bij een gevonden product NEEDS UPDATE (UPDATE NODIG) wordt weergegeven, moet het product worden bijgewerkt voordat je Muziek delen kunt gebruiken.

Veeg het productpictogram omlaag om het product aan Muziek delen te koppelen. Het duurt een paar seconden om de koppeling tot stand te brengen. Mogelijk zie je instructies voor het koppelen van een tweede hoofdtelefoon

Smartphonescherm met bericht ‘Sleep om je product te koppelen’.
Smartphonescherm met bericht ‘Houd drie seconden ingedrukt om de koppelmodus van je product in te schakelen’.
Smartphonescherm met producten die worden gekoppeld voor Muziek delen.

Zodra de koppeling tot stand is gebracht, worden de aanvullende hoofdtelefoons linksonder in de Connect-app weergegeven.

Smartphonescherm waarin gekoppelde aanvullende hoofdtelefoons linksonder worden weergegeven

Muziek delen uitschakelen

Tik in het hoofdscherm op de‘X’ bij het product linksonder

Smartphonescherm met de X bij het gekoppelde product.

Tik op ‘End Music Share’ (‘Muziek delen beëindigen’).