De Google Assistent gebruiken

De Google Assistent is in je hoofdtelefoon geïntegreerd. Hiermee blijf je verbonden met je apparaten en heb je snel toegang tot entertainment, kun je informatie zoeken en je dag indelen zonder op je telefoon te moeten kijken.

Opmerking: De Google Assistent is niet beschikbaar in alle landen en talen.

De actieknop instellen voor de Google Assistent

Koppel je hoofdtelefoon aan je mobiele apparaat

Configureer je Google Assistant met je mobiele apparaat:

Op een Android-apparaat houd je de home-knop ingedrukt om de Google Assistent te openen en volg je de aanwijzingen op het scherm

Op een iOS-apparaat open of download je de Google Assistent-app en volg je de instructies in de app

Opmerking: De Google Assistent is beschikbaar op bepaalde Android 6.0-apparaten* of later. Heb je een iOS-apparaat? Dan moet je de Google Assistent-app downloaden.

*Werkt op Android 6.0-apparaten of later met Google Play-diensten, >1,5 GB geheugen en een schermresolutie van 720p of hoger. Klik hier voor alle vereisten en specificaties.

De Google Assistent gebruiken

Gewenste actieVereiste handeling
Praten met de Google Assistent

Houd de actieknop ingedrukt en zeg iets om te beginnen. Bijvoorbeeld:

‘Hoe is het verkeer op weg naar werk?’

‘Wat moet ik vandaag allemaal doen?’

‘Wat is het laatste nieuws?’

‘Hoe laat is mijn vlucht?’

‘Zet melk en eieren op mijn boodschappenlijstje.’

Meer voorbeelden van vragen en dingen die je kunt doen vind je op:

http://assistant.google.com/platforms/phones/#headphones

Je meldingen ontvangenTik op de actieknop
De Google Assistent sluitenDubbeltik op de actieknop
Een bericht beantwoorden (indien beschikbaar)Als je een melding van een bericht ontvangt, houd je de actieknop ingedrukt om te reageren. Als je klaar bent, laat je de knop los.

Download de Bose Connect-app om de actieknop eenvoudig te configureren.

Ga voor extra ondersteuning voor je Google Assistent naar https://support.google.com/headphones