BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

AirPlay gebruiken met je Bose-speaker

AirPlay gebruiken

Met iOS 12 of hoger

Opmerking: iOS-apparaten kunnen niet gelijktijdig naar AirPlay 1- en AirPlay 2-speakers streamen. Je kunt naar één AirPlay 1-compatibele speaker streamen of naar één of meer AirPlay 2-compatibele speakers.

Veeg op het iOS-apparaat vanuit de rechterbovenhoek naar beneden om het muziekbedieningspaneel weer te geven. (Bij sommige oudere iOS-apparaten moet je naar boven vegen voor het muziekbedieningspaneel.)

Houd het muziekbedieningspaneel aangeraakt.

Tik op het AirPlay-pictogram.

Selecteer de naam van het Bose-systeem waarop je wilt afspelen.

Start de muziekweergave.

Met een mobiele telefoon of computer-app die AirPlay ondersteunt

Tik in de app op het AirPlay-pictogram

Selecteer de naam van het Bose-systeem waarop je wilt afspelen.

Start de muziekweergave.

Met macOS 10.8 (Mountain Lion) of hoger

Houd op de computer de optietoets ingedrukt en klik op het speakerpictogram in de menubalk.

Selecteer bij het uitvoerapparaat de naam van het Bose-systeem waarop je wilt afspelen.