Verzending binnen 1 - 2 werkdagen, met vrijblijvende proefperiode van 90 dagen en gratis standaardlevering

Firmware updaten

Volg deze stappen om de firmware van de ToneMatch audio engine te updaten:

• Sluit de mixer aan op een voedingsbron (ToneMatch-voeding voor T4S/T8S of een L1 Model 1S/II voor T4S)
  • Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de USB 2.0 type-B-poort van de mixer
  • Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een USB-poort op je computer
  • Schakel de mixer in
  • Open de ToneMatch-updatetoepassing
  • Volg de instructies in de updatesoftware

ToneMatch-updatetoepassing. (twee beschikbare versies)
v2.1 voor Windows
v2.1 voor macOS