Firmware updaten

Volg deze stappen om de firmware van de ToneMatch audio engine te updaten:

• Sluit de mixer aan op een voedingsbron (ToneMatch-voeding voor T4S/T8S of een L1 Model 1S/II voor T4S)
  • Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de USB 2.0 type-B-poort van de mixer
  • Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een USB-poort op je computer
  • Schakel de mixer in
  • Open de L1-updatesoftware
  • Volg de instructies in de updatesoftware

L1-updatesoftware. (twee beschikbare versies)
L1-updatesoftware voor de pc
L1-updatesoftware voor de Mac Versie 1.3 (ondersteunt OSX 10.7 en hoger).