Je systeem updaten

Voordat je begint

Je kunt je systeem als volgt updaten:

• Als de optionele accu is aangesloten op je systeem, moet de systeemaccu voor minstens 30% zijn opgeladen. Zie Het accuniveau controleren. Vanaf 30% kan de update van het systeem worden uitgevoerd op accu- of netstroomvoeding. Netstroomvoeding wordt aanbevolen
  • Je hebt een computer met internettoegang nodig
  • Een usb-A-naar-usb-micro B-kabel is vereist

De update installeren

Open een browser op je computer en ga naar: btu.bose.com. Sluit de webbrowser niet tijdens het updaten

Lees de gebruiksvoorwaarden van de Bose Updater en klik op ‘Accepteren en doorgaan’ als je de updater wilt uitvoeren

Klik op ‘Downloaden’ om de updater te downloaden

Als de webbrowser downloadopties biedt, kies je ‘Uitvoeren’. Je kunt ook het bestand openen nadat het is gedownload en vervolgens de updater installeren

Sluit een usb-kabel aan tussen de computer en het SERVICE-contactpunt van je product

Zet de aan/uit-schakelaar van het systeem op aan

Klik op ‘Wijzigingen toepassen’; (Opm.: als geen update beschikbaar is, laat de updater zien dat je product up-to-date is)

Nadat de update is uitgevoerd, ontkoppel je het apparaat van de computer