Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Hoe werkt de afstandsbediening

Selecteer je afstandsbediening door op een van de afbeeldingen hieronder te klikken. De simulator van de geselecteerde afstandsbediening wordt weergegeven. Houd je cursor boven een knop op de simulator om meer te weten te komen over de functie van de knop:

  • Off (uit): druk één keer op deze knop om je iPod uit te zetten. Het apparaat blijft wel laden in het dock.
  • Volume -: als je iPod is ingeschakeld en speelt, druk je op deze knop om het volume van het systeem lager te zetten. Houd de knop ingedrukt om het volume sneller bij te stellen.
  • Volume -: als je iPod is ingeschakeld en speelt, druk je op deze knop om het volume van het systeem hoger te zetten. Houd de knop ingedrukt om het volume sneller bij te stellen.
  • Terug: druk één keer op deze knop om terug te gaan naar het begin van het huidige nummer of druk twee keer om naar het begin van het vorige nummer te gaan. Houd deze knop ingedrukt om snel achteruit door een nummer te scannen.
  • Vooruit: druk één keer op deze knop om naar het volgende nummer te gaan. Houd de knop ingedrukt om snel vooruit te scannen door een nummer.
  • b]Afspelen/onderbreken[/b]: druk één keer op deze knop om het huidige nummer te onderbreken en druk nog een keer om het afspelen te hervatten. Houd de knop ingedrukt om de iPod uit te schakelen.

Opmerking:

  • je kunt de navigatieknoppen van de iPod® blijven gebruiken als de iPod in het systeemdock zit
  • Met het klikwiel van de iPod kun je alleen het volume van de hoofdtelefoon bijstellen. Het volume van het SoundDock system kun je er niet mee regelen

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback