Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Informatie over de bedieningsknoppen

De bedieningsknoppen bevinden zich boven op de luidspreker. Hieronder worden de knoppen en functies beschreven.

Aan/uit: druk op deze knop om de luidspreker aan of uit te zetten. Houd deze knop ingedrukt om de oplaadstatus van de accu te controleren

Mute: druk op deze knop om het geluid van de luidspreker uit/in te schakelen

Min (-): verlaagt het luidsprekervolume. Houd deze knop ingedrukt om het volume van de luidspreker geleidelijk te verlagen

Plus (+): verhoogt het luidsprekervolume. Houd de knop ingedrukt om het volume van de luidspreker geleidelijk te verhogen. De bronindicator knippert bij het verhogen of verlagen van het volume. Wanneer de bronindicator tweemaal knippert, is het maximale of minimale volume bereikt.

Bluetooth®: druk op deze knop om de Bluetooth-bron te selecteren. De luidspreker probeert verbinding te maken met het laatst gekoppelde apparaat. Als er geen gekoppelde apparaten zijn, wordt de luidspreker in detectiemodus gezet. Nadat je Bluetooth hebt geselecteerd, druk je nogmaals op de knop om de luidspreker in de detectiemodus te zetten en koppeling met een ander Bluetooth-apparaat mogelijk te maken. Druk nogmaals op de knop om terug te gaan naar verbindingsmodus. Wanneer Bluetooth als bron is geselecteerd en er niet binnen vijf minuten verbinding met een apparaat wordt gemaakt, schakelt de luidspreker zichzelf uit.

AUX: druk op deze knop om de bron te selecteren die is aangesloten op de aux-ingang

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback