Informatie over de bedieningsknoppen

Met de knoppen op het knoppenpaneel regel je het afspelen en het volume van de luidspreker en bedien je de ingebouwde microfoon. Als je het knoppenpaneel wilt gebruiken, koppel je je mobiele apparaat met de luidspreker.

Opmerking: Deze functies worden niet op alle mobiele apparaten ondersteund.

Aan/uit: druk op deze knop om de luidspreker aan of uit te zetten. Houd deze knop ingedrukt om de oplaadstatus van de accu te controleren

Min (-): verlaagt het luidsprekervolume. Houd deze knop ingedrukt om het volume van de luidspreker geleidelijk te verlagen

Multifunctionele knop: gebruik deze knop voor de bediening van muziekbronnen en gesprekken via de speakerphone van je mobiele apparaat

Plus (+): verhoogt het luidsprekervolume. Houd deze knop ingedrukt om het volume van de luidspreker geleidelijk te verhogen

Bluetooth®: druk op deze knop om de Bluetooth-bron te selecteren. De luidspreker probeert verbinding te maken met het laatst gekoppelde apparaat. Als er geen gekoppelde apparaten zijn, wordt de luidspreker in detectiemodus gezet. Houd na selectie van Bluetooth de knop ingedrukt om de luidspreker in detectiemodus te zetten en koppeling met een ander Bluetooth-apparaat mogelijk te maken.