Uitleg statusinformatie lichtbalk

Van toepassing op:

Aan de voorkant van de soundbar bevindt zich een led-lichtbalk. De activiteit op de lichtbalk geeft informatie over de status van de soundbar in relatie tot de geselecteerde bron.

Locatie lichtbalk op soundbar

Een rood licht links van de lichtbalk geeft aan dat de microfoon voor de spraakassistent is uitgeschakeld. Tik op het microfoon uit-pictogram op de bovenkant van de soundbar om de spraakassistentmicrofoon weer in te schakelen.

De lichtbalk knippert wit

Pulserend wit geeft aan dat de soundbar verbinding maakt met een wifi-netwerk. Als Bluetooth®-modus geselecteerd is, dan geeft deze activiteit aan dat de soundbar verbinding maakt met een Bluetooth-apparaat.

Een flits wit licht geeft aan dat de soundbar een signaal heeft ontvangen van de afstandsbediening.

De lichtbalk brandt continu wit en wordt vervolgens zwart

Continu wit dat langzaam overgaat in zwart geeft aan dat de soundbar verbinding heeft gemaakt met een wifi-netwerk. In Bluetooth-modus geeft deze activiteit aan dat de soundbar verbinding heeft gemaakt met een Bluetooth-apparaat.

De lichtbalk pulseert blauw

Pulserend blauw betekent dat de soundbar in Bluetooth-modus staat en gereed is om verbinding te maken met een nieuw Bluetooth-apparaat.

Als de lichtbalk twee keer pulseert, wordt daarmee aangegeven dat de lijst met aan de soundbar gekoppelde apparaten is gewist.

Twee brandende witte lichten

Twee continu brandende witte lichten geven aan dat de muziek is gepauzeerd.

Wit licht brandt rechts op de lichtbalk

Een wit licht aan de rechterkant betekent dat de soundbar opdracht heeft gekregen het volume te verhogen.

Wit licht brandt links op de lichtbalk

Een klein wit licht aan de linkerkant betekent dat de soundbar opdracht heeft gekregen het volume te verlagen.

Een groot wit licht brandt links op de lichtbalk

Een groot wit licht aan de linkerkant betekent dat de soundbar is gedempt.

Wit licht op de lichtbalk schuift naar het midden en brandt vervolgens continu

Wit licht dat naar het midden verschuift en dan continu brandt, betekent dat Alexa luistert.

Opmerking: Amazon Alexa is niet in alle talen en landen beschikbaar.

Wit licht op de lichtbalk schuift naar de zijkanten

Wit licht dat naar de zijkanten verschuift, betekent dat Alexa denkt.

De lichtbalk knippert wit

Pulserend wit over de gehele lichtbalk geeft aan dat Alexa spreekt.

De lichtbalk knippert geel

Pulserend geel betekent dat er een bericht van Alexa is.

De lichtbalk brandt oranje

Continu oranje betekent dat de wifi-installatie bezig is.

Wit licht op de lichtbalk schuift van rechts naar links

Wit licht dat van rechts naar links verschuift, betekent dat de soundbar bezig is een software-update te downloaden.

Wit licht op de lichtbalk schuift van links naar rechts

Wit licht dat van links naar rechts verschuift, betekent dat de soundbar bezig is een software-update te installeren.

Vier keer pulserend oranje betekent dat er een fout is opgetreden bij afspelen. Raadpleeg de Bose Music-app voor meer informatie.

De lichtbalk knippert rood

Vier keer pulserend rood betekent dat aan je verzoek niet kan worden voldaan omdat de dienst tijdelijk niet beschikbaar is. Probeer het later nog eens.

De lichtbalk brandt continu rood

Continu rood betekent dat er een fout is opgetreden in de soundbar die deze niet zelf kan oplossen. Neem contact op met de Bose-klantenservice als dit gebeurt.