Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Het batterijvak

In het batterijvak bevinden zich naast de batterijen ook bedieningsschakelaars. Met de bedieningsschakelaars regel je de functie voor automatisch uitschakelen en selecteer je of audio in één of beide oren wordt weergegeven.

Het batterijvak openen

Druk stevig op de vingeruitsparing op het klepje van het batterijvak en schuif het klepje omlaag. Het klepje is aan de module bevestigd. Probeer het niet los te maken.

Opmerking: Het klepje van het batterijvak is zodanig ontworpen dat het stevig op zijn plaats blijft zitten. Mogelijk moet je extra kracht zetten wanneer je op het klepje drukt om het omlaag te schuiven.

Batterijen plaatsen en vervangen

Volg de onderstaande stappen om de batterijen te plaatsen of te vervangen:

Schakel de voeding van de headset uit.

Plaats twee AA-alkalinebatterijen (meegeleverd) in de bedieningsmodule met de polen in de juiste richting.

Opmerking: Het is mogelijk om oplaadbare batterijen te gebruiken, maar hierdoor wordt de indicator van het batterijvermogen minder nauwkeurig.

Zie De bedieningsschakelaars van de bedieningsmodule instellen voor meer informatie over de bedieningsschakelaars in het batterijvak.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback