Update voor SoundLink® wireless mobile speaker

Waarom moet ik mijn speaker updaten?

De SoundLink® speaker is bedoeld voor jarenlang gebruik met een breed scala aan mobiele apparaten. Periodieke updates kunnen nodig zijn om ervoor te zorgen dat je speaker compatibel blijft met producten die op de markt komen na de productiedatum van de speaker.

Je vindt alle details en instructies hieronder. Raadpleeg voor meer informatie onze veelgestelde vragen

Minimale systeemvereisten

Voor Windows-gebruikers:

• Processor van 300 MHz (1 GHz voor Vista of Windows 7), 32- of 64-bits
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB (Vista Home Basic); 1 GB (andere versies van Vista en Windows 7 32-bits); 2 GB (Windows 7 64-bits)
  • Internetverbinding
  • 30 MB beschikbare schijfruimte
  • Usb 1.1-, 2.0- of 3.0-poort

Voor Mac-gebruikers:

• OS v10.5 (Leopard), OS v10.6 (Snow Leopard) of OS v10.7 (Lion)
  • Intel-processor
  • 512 MB RAM (Leopard); 1 GB (Snow Leopard)
  • Internetverbinding
  • 40 MB beschikbare schijfruimte
  • Usb 1.1-, 2.0- of 3.0-poort

Voorbereiding

Download eerst de Bose Bluetooth speaker-update naar je computer.

Opmerking voor Windows-gebruikers:
Als je meerdere gebruikersaccounts op je computer hebt, wordt je mogelijk gevraagd om beheerdersgegevens in te voeren om de toepassing uit te voeren.

Wanneer de toepassing is gedownload, wordt je gevraagd je speaker met een micro-usb-kabel op de computer aan te sluiten.

Zorg ervoor dat de SoundLink® speaker is aangesloten op de voedingsadapter voordat je de updatetoepassing uitvoert.

Het starten van de toepassing

Voor Windows:

Klik in het downloadvenster op Run (Uitvoeren) of Save (Opslaan).

Als je Run (Uitvoeren) kiest, volg je de instructies op het scherm om de update uit te voeren.

Als je Save (Opslaan) kiest, selecteer je de locatie waar je het bestand (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe) wilt opslaan. Start de toepassing vanaf de vaste schijf en volg de aanwijzingen om de update uit te voeren.

Voor Mac:

Wacht totdat het bestand is gedownload. Het bestand verschijnt op het bureaublad als een pictogram van een harde schijf

Als het goed is, wordt er een venster geopend. Sleep het updater-bestand naar het bureaublad, zoals aangegeven. (Als er geen venster wordt geopend, dubbelklik je op het pictogram.)

Start de updatetoepassing vanaf je bureaublad en volg de aanwijzingen om de update uit te voeren.

Veelgestelde vragen

Kan het updaten zowel op een pc als Mac worden uitgevoerd?

Ja. De pc of Mac die voor de update wordt gebruikt, moet voldoen aan de minimale systeemvereisten die op de downloadsite staan vermeld.

Heeft deze update gevolgen voor mijn computer?

Op het moment dat de toepassing wordt uitgevoerd, worden er op de computer tijdelijke werkbestanden gemaakt en gebruikt. Wanneer de toepassing klaar is en is gesloten, worden alle tijdelijke werkbestanden verwijderd en blijven de driver en het gedownloade toepassingsbestand achter (alleen Windows-computers). Het toepassingsbestand kan nadat de update is voltooid van de computer worden verwijderd, maar we raden je aan de driver geïnstalleerd te laten op je computer, zodat je hier bij toekomstige upgrades profijt van hebt.

Hoe lang duurt het updaten?

Het kan tot vijf minuten duren om de update te voltooien.