Je systeem op de fabrieksinstellingen terugzetten

Door het systeem te resetten worden alle instellingen voor bron, volume en netwerk gewist en worden de oorspronkelijke fabrieksinstellingen van het SoundLink Air system teruggezet.

Houd de knop RESET op het onderpaneel 10 seconden ingedrukt om het systeem te resetten. Als het resetten voltooid is, knippert het wifi-lampje oranje. Voer het wifi-installatieprogramma uit om opnieuw verbinding te maken met je wifi-netwerk.