De actieknop programmeren

De actieknop is een programmeerbare knop waarmee je snel en gemakkelijk toegang hebt tot Google Alexa, de Google Assistent of de noise cancelling-functie. De actieknop zit achter op de linkeroorschelp.

Opmerking: Amazon Alexa en de Google Assistent zijn niet in alle talen en landen beschikbaar.

Download de Bose Connect-app om gemakkelijk functies toe te wijzen aan de actieknop.

De actieknop instellen voor Amazon Alexa: Met Alexa kun je muziek afspelen, naar het nieuws of het weerbericht luisteren, apparaten voor smarthomes bedienen en nog veel meer. Alexa zit in de cloud en wordt steeds slimmer door de toevoeging van nieuwe functionaliteit die automatisch naar je apparaat worden gedownload. Alexa op je hoofdtelefoon gebruiken is eenvoudig: druk, vraag, en Alexa reageert onmiddellijk.

De actieknop instellen voor de Google Assistent: Met de Google Assistent blijf je verbonden met je apparaten en heb je snel toegang tot entertainment, kun je informatie zoeken en je dag indelen zonder op je telefoon te moeten kijken. Meer informatie over de mogelijkheden van de Google Assistent vind je op: https://support.google.com/headphones

De actieknop instellen voor noise cancelling: Je kunt met de actieknop snel en gemakkelijk de instelling voor noise cancelling wijzigen. Noise cancelling vermindert ongewenst lawaai en biedt helderdere, meer levensechte audioprestaties. Je kunt kiezen uit drie niveaus van noise cancelling op basis van je luistervoorkeuren en omgeving.

De actieknop programmeren:

Open de Bose Connect-app en maak verbinding met je hoofdtelefoon

Tik rechtsboven in de app tik op het tandwiel (Instellingen) om het instellingenmenu te openen

In het instellingenmenu selecteer je Actieknop

Selecteer Noise cancellingGoogle Assistent, of Amazon Alexa

Opmerking: De Alexa-app moet op je mobiele apparaat zijn geïnstalleerd om de actieknop te kunnen instellen voor Alexa. Download de Alexa-app via Google Play of de App Store. Alexa is niet in alle talen en landen beschikbaar.

De Google Assistent zit standaard op bepaalde Android-apparaten*. Heb je een iOS-apparaat? Dan moet je de Google Assistent-app downloaden via de App Store. De Google Assistent is niet in alle talen en landen beschikbaar.

*Werkt op Android 6.0-apparaten of later met Google Play-diensten, >1,5 GB geheugen en een schermresolutie van 720p of hoger. Klik hier voor alle vereisten en specificaties.

Meer info over het gebruik van de Google Assistent op je hoofdtelefoon vind je in De Google Assistent gebruiken.

Meer info over het gebruik van Amazon Alexa op je hoofdtelefoon vind je in Amazon Alexa gebruiken.