Je Bluetooth®-apparaat koppelen met NFC

NFC (Near Field Communication) is een communicatiemethode die alleen werkt voor apparaten die zich op een paar centimeter afstand van elkaar bevinden. Als je apparaat NFC ondersteunt, kun je het apparaat eenvoudig koppelen aan de hoofdtelefoon:

Zorg dat de hoofdtelefoon is ingeschakeld, ontgrendel je apparaat en zet de Bluetooth- en NFC-functies aan. In de gebruikershandleiding van je apparaat vind je meer informatie over deze functies

Tik met het NFC-aanraakpunt op je Bluetooth-apparaat tegen de achterkant van de in-line afstandsbediening. Mogelijk wordt je gevraagd de koppeling te accepteren

Opmerking: mogelijk moet je de in-line afstandsbediening naar verschillende plekken op het apparaat bewegen om het NFC-aanraakpunt te vinden. Dit bevindt zich mogelijk niet precies in het midden van het apparaat.

Wanneer de apparaten eenmaal zijn gekoppeld, hoor je 'Verbonden met <naam apparaat>' en brandt de Bluetooth-indicator op het rechteroortje wit