Een Bluetooth-apparaat koppelen

Je kunt maximaal acht gekoppelde mobiele apparaten opslaan in de koppelingslijst van de speaker. Je kunt de speaker ook met je apparaat koppelen met de Bose Connect-app.

Een Bluetooth-apparaat koppelen:

Zet je speaker aan en houd de Bluetooth-knop ingedrukt totdat de Bluetooth-led blauw begint te knipperen en je de spraakmelding (als deze functie is ingeschakeld) ‘Klaar om te koppelen’ hoort.

Als je nog een keer op de Bluetooth-knop drukt, ga je naar de verbindingsmodus (knippert wit) en dan naar de detectiemodus (knippert blauw).

De detectiemodus is 5 minuten actief of totdat er een Bluetooth-verbinding wordt gemaakt.

Bluetooth-knop boven op de Revolve speaker.

Schakel Bluetooth in op het apparaat dat je wilt verbinden. Dit kun je meestal doen in het instellingenmenu van je apparaat.

Selecteer de Bose SoundLink Revolve speaker in de lijst met apparaten

Nadat je verbinding hebt gemaakt, hoor je ‘Verbonden met’ en de naam van het mobiele apparaat en brandt het Bluetooth-lampje wit.

Nog een mobiel apparaat koppelen:

Houd de Bluetooth®-knop ingedrukt totdat het Bluetooth-lampje blauw knippert en je ‘Gereed om een ander apparaat te verbinden’ hoort.

Verbind je apparaat met de speaker met behulp van de voorgaande stappen.

Je kunt maximaal acht gekoppelde mobiele apparaten opslaan in de koppelingslijst van de speaker en je speaker kan actief verbonden zijn met twee mobiele apparaten tegelijk.
Je kunt echter van maar één apparaat tegelijk muziek afspelen.

Gekoppelde apparaten identificeren en afwisselen:

Druk op de Bluetooth-knop om te horen welke apparaten momenteel verbonden zijn.

Pauzeer de muziek op je eerste apparaat om over te schakelen naar het tweede apparaat

Speel audio af op je tweede apparaat

De verbinding met een apparaat verbreken:

Schakel de Bluetooth-functie op het apparaat uit.

Als je apparaat koppeling via NFC ondersteunt, houd dan het NFC-aanraakpunt op je mobiele apparaat tegen het midden van de bovenkant van de speaker. Het doelgebied is het Bose-logo.

Opnieuw verbinding maken met een apparaat:

Wanneer de speaker wordt ingeschakeld, probeert deze opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. De apparaten moeten zich binnen bereik bevinden en ingeschakeld zijn. Als je apparaat koppeling via NFC ondersteunt, houd dan het NFC-aanraakpunt op je mobiele apparaat tegen de bovenkant van de speaker. Het doelgebied is het Bose-logo.