Een gekoppeld Bluetooth®-apparaat kan geen verbinding maken met de luidspreker

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Als het apparaat een wachtwoord vereist, controleer je of het ingevoerde wachtwoord juist is.

Controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld

Misschien bevindt het Bluetooth-apparaat zich buiten bereik. Plaats het apparaat dichter bij de luidspreker.

Zet zo mogelijk alle andere Bluetooth-apparaten in de nabijheid uit of schakel de functie op deze apparaten uit.

De luidspreker resetten: druk tien seconden op MUTE. De verbinding met het Bluetooth-apparaat wordt verbroken en de Bose® SoundLink® Mini speaker wordt uitgeschakeld. Druk op de AAN/UIT-knop om de luidspreker weer aan te zetten en maak opnieuw verbinding

Dempen

Verwijder de luidspreker uit je lijst met Bluetooth-apparaten en koppel de luidspreker opnieuw.

Wis het geheugen van de luidspreker en koppel het Bluetooth-apparaat en de luidspreker opnieuw. Om alle apparaten uit het geheugen van de luidspreker te wissen, houd je de Bluetooth-knop ingedrukt (ongeveer 10 seconden) tot je een toon hoort. Alle Bluetooth-apparaten worden uit de luidspreker gewist en de Bose® SoundLink® Mini speaker wordt detecteerbaar.

Bluetooth