Geen geluid van Airplay-apparaat

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

• Controleer of het systeem stroom krijgt (lichtnet of optionele accu).
  • Controleer of het systeem een wifi-verbinding heeft.
  • Controleer of het systeem en het AirPlay®-apparaat verbonden zijn met hetzelfde netwerk.
  • Controleer of het AirPlay-apparaat audio speelt en het volume niet op het minimum staat.
  • Controleer of het geluid van het systeem aanstaat en zet het volume hoger.
  • Selecteer SoundLink® Air als de bestemming in het Airplay-menu.
  • Schakel het systeem één minuut uit (koppel het netsnoer los of verwijder de batterij) en schakel daarna de stroom weer in.