BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

De verbonden apparaten identificeren

Van toepassing op:

Schuif de aan/uit-knop naar het Bluetooth®-symbool en laat hem dan los om te horen welk apparaat momenteel verbonden is.

Als je de schakelaar schuift, selecteer je het volgende apparaat in de koppelingslijst en wordt geprobeerd hiermee verbinding te maken. Blijf de schakelaar schuiven totdat je het apparaat hoort waarmee je verbinding wilt maken.