GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

De verbonden apparaten identificeren

Schuif de aan/uit-knop naar het Bluetooth®-symbool en laat hem dan los om te horen welk apparaat momenteel verbonden is.

Als je de schakelaar schuift, selecteer je het volgende apparaat in de koppelingslijst en wordt geprobeerd hiermee verbinding te maken. Blijf de schakelaar schuiven totdat je het apparaat hoort waarmee je verbinding wilt maken.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback